میزان فقر در آمریکا طی سال ۲۰۲۰ به ۱۱/۴ درصد رسیده که بالاترین رکورد از سال ۱۹۵۹ است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، بر اساس دادههای اداره سرشماری آمریکا که روز سه شنبه منتشر شد، میزان فقر در آمریکا در سال ۲۰۲۰ به ۱۱/۴ درصد افزایش یافته است چراکه بیماری همه گیر کووید-۱۹ اقتصاد این کشور را تحت تأثیر قرار داده و تأثیر منفی بر بازار کار وارد کرده است.
آخرین اطلاعات منتشر شده اداره سرشماری آمریکا نشان میدهد میزان فقر ملی از ۱۰/۵ درصد در سال ۲۰۱۹ به ۱۱/۴ درصد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است که بالاترین رکورد از سال ۱۹۵۹ است.
پس از تعدیل قیمتها در سال ۲۰۲۰، معیار آستانه فقر برای یک خانواده چهار نفره با درآمد سالانه کمتر از ۲۶، ۴۹۶ دلار آمریکا تعیین شده که نشان میدهد در مجموع ۳۷/۲ میلیون نفر در کشور در سال گذشته زیر سطح فقر تعریف شده فدرال زندگی کرده اند و این یعنی افزایش ۳/۳ میلیونی نسبت به سال ۲۰۱۹.
در عین حال، تعداد افرادی که در سال ۲۰۲۰ به طور تمام وقت در آمریکا کار میکردند، ۱۳/۷ میلیون نفر کمتر از سال ۲۰۱۹ بوده است. متوسط درآمد خانوارها نسبت به سال ۲۰۱۹ به میزان ۲/۹ درصد کاهش یافته و به ۶۷۵۰۰ دلار در این کشور رسیده است. هر دو عدد بزرگترین ارقام از سال ۱۹۶۷ تا کنون به شمار میروند. نکته مهمتر اینکه متوسط درآمد خانوارها برای اولین بار از سال ۲۰۱۱ به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
در آغاز سال ۲۰۲۰، شیوع بیماری همه گیر کرونا تأثیر شدیدی بر اقتصاد آمریکا گذاشت و میلیونها آمریکایی نتوانستند برای کار از خانه خارج شوند.
با استناد به مشاغل خالی و نتایج نظرسنجی «فعالیت کارگران» که توسط وزارت کار آمریکا در ۸ سپتامبر منتشر شد، میتوان نتیجه گیری کرد که تعداد مشاغل خالی ناشی از تعدیل فصلی در پایان ماه ژوئیه به میزان ۷۴۹، ۰۰۰ افزایش یافته و در مجموع به رقم ۱۰، ۹۳۴، ۰۰۰ رسیده که این آمار برای پنجمین ماه پیاپی، یک رقم بی سابقه محسوب میشود.