دبیر شورای صدور مجوز تولید حرفهای در فضای مجازی گفت: فیلمنامههای قصه هزار افسون و آنتن، طرحهایی هستند که از این شورا برای پخش از رسانههای خصوصی مجوز گرفته اند.
آقای غلامرضا میرحسینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به آغاز فعالیت شورای محتوایی تولیدات حرفه ای در فضای مجازی، افزود : از مجموع 17 طرح دریافت شده، علاوه بر این دو فیلمنامه با 7 طرح مشروط به اصلاح وبازنگری موافقت شد و 8 طرح نیز به علت هایی همچون ترویج خرافه گرایی و خشونت، ایجاد ناامیدی و ارائه تصویر منفی از جامعه رد شدند.
دبیر شورای صدور مجوز تولید حرفه ای در فضای مجازی تصریح کرد: شورای صدور مجوز تولیدات حرفه ای براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و برای تقویت کسب وکارهای تولیدات حرفه ای نمایشی و ارتقاء اثرگذاری های فرهنگی و اجتماعی، با دستور رئیس سازمان صدا و سیما چندی پیش کار خود را آغاز کرده است.
آقای میرحسینی گفت: علاقه مندان تولید محتوا در رسانه های صوت و تصویر فراگیر برای دریافت مجوز می توانند با مراجعه به ”سامانه الماس“ با این شورای تبادل نظر کنند.
دبیر شورای صدور مجوز تولید حرفه ای در فضای مجازی خاطرنشان کرد: حدود یک ماه و نیم پیش رئیس رسانه ملی به تعدادی از خبرگان حوزه رسانه ماموریت داد تا ضمن تشکیل این شورا، فرایند لازم را برای بررسی محتوا و حفاظت از محتوایی که منتشر می شود را سامان دهی کنند.
آقای میرحسینی تصریح کرد: در این خصوص دبیرخانه ای تشکیل و سامانه ای به نام ”الماس“ راه اندازی شد.
دبیر شورای صدور مجوز تولید حرفه ای در فضای مجازی گفت: کلیه افرادی که دست اندرکار این حوزه هستند می توانند با ورود به این سامانه و بارگذاری اطلاعات، متن طرح و فیلمنامه خود را برای بررسی در اختیار شورا بگذارند.
آقای میرحسینی با بیان اینکه مهم ترین وظیفه این شورا مراقبت از محتوای آثار است، تاکید کرد: به دلیل کم توجهی مسئولان قبلی وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی، مجوز های زیادی صادر شد و نوعی رها شدگی را شاهد بودیم که آثار آن در مجموعه های منتشر شده دیده می شود.
دبیر شورای صدور مجوز تولید حرفه ای در فضای مجازی، خشونت بی حد، خرافه گرایی، استفاده ابزاری از انسان به ویژه زنان و ... را از جمله آثار ناهنجار در برخی مجموعه های تولید و منتشر شده بیان کرد و گفت: هدف و وظیفه اصلی ما در این شورا حفظ امینت روانی جامعه و بنیان خانواده و مراقبت جدی از مخاطبان بویژه کودکان و نوجوانان است.
آقای میرحسینی گفت: در طول این مدت 17 اثر در قالب طرح و فیلمنامه دریافت شد که بعد از بررسی های کارشناسی با دو طرح شامل ”قصه هزار افسون“ از آقای بیژن میرباقری و ”آنتن“ از آقای سیدابراهیم عامریان پذیرفته شدند.
دبیر شورای صدور مجوز تولید حرفه ای در فضای مجازی افزود: این آثار باید به فیلمنامه تبدیل و مسائل ریزتر آن کارشناسی شود،
7 اثر مشروط به بازنگری و اصلاح و 8 اثر نیز مردود شد که مهم ترین اشکال آن ها ترویج بی قانونی، خشونت، حمله به کیان خانواده و.. بوده است.
آقای میرحسینی افزود: سامانه الماس آماده دریافت پیشنهادهاست و هر کس که توانایی و تمایل دارد می تواند اثر خود را بارگذداری کند و امیداست که شاهد آثار خوبی از هنرمندان متعهد باشیم.
---
چرا دریچه های اطلاع رسانی به ملت بی چفت و بند رها شده اند؟؟؟!!!
---
شگفتا که نهادهای نظارت بر فرهنگ سازی در کشور به شیوه های غلط تزریق اطلاعات به اذهان مردم در پایگاهای رسانه های همگانی هیچ توجه کارشناسانه ی علمی ندارند ، که با منافع کلان ملی در زمینه های حیاتی سرنوشت ساز زندگی قشرهای گوناگون ملت بگونه ای علمی هماهنگ باشد.
مدیریت و کار گزاران این پایگاه ها در تضاد با قوانین حرفه ی رسانه ای در انتخاب غلط موضوعات گوناگون و تیترها و در گزینش و نشر و حذف نظراتی که در نقد مثبت و منفی موضوعات ارسال می گردند بی هیچ گونه پاسخگویی منطقی به تذکرهای علمی ؛ یکه تازی می کنند و به هیچ اصل قانونی و هیچ اصل اخلاق حرفه ی خود پایبند نیستند.
گماشته های نهادهای نظارت بر ابزارهای اطلاع رسانی همگانی در ج.ا.ا با چه اندوخته های علمی حرفه ای ؛ کار نظارت بر در یچه های اطلاع رسانی همگانی به ملت را بعهده می گیرند که بتوانند به مسئولیت خطیر خویش هماهنگ با اصول علمی تامین و تضمین منافع ملی انجام وظیفه کنند و در مقابل این وظیفه به قانون و شرع پاسخگوباشند؟؟؟!!!
چرا بر موضوعات و طرز گزینش و نشر موضوعات و بر تیتر گزیزنی در رسانه های همگانی معروفی همچون صدا و سیمای ملی و الف و تابناک و مهر و ایسنا و بولتن نیوز و روشنگری و عده ای دیگر از رسانه های همگانی معروف که تاثیرهای مخرب مخالف اصول شرع و قانون و عرف عقلا بر فرهنگ جامعه دارند هیچ نظارت علمی حرفه ای هماهنگ با اصول علمی فرهنگ سازی دیده نمی شود و به هیچ تذکر علمی مستدل و مستند ترتیب اثر لازم داده نمی شود؟؟؟!!!