وزارت کشور، برای سامان دادن هر چه بهتر کار، پیگیری مستمر امور، اجرای قوی تر مصوبات و هماهنگی های لازم در حوزه مبارزه با کرونا، فرماندهی قرارگاه میدانی را با مسئولیت سردار سپهر ایجاد کرده است.
وزیر کشور در حاشیه نشست قرارگاه که با حضور نمایندگان همه دستگاههای ذی ربط در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه خوشبختانه روند کنترل بیماری در کشور در شرایط مناسب و امیدوار کنندهای قرار گرفته است؛ گفت: در این نشست آخرین وضعیت بیماری کرونا و روند واکسیناسیون سراسری در کشور مورد بحث و گفت و گوی اعضای نشست قرار گرفت.
آقای وحیدی با اشاره به دستور کار اول نشست قرارگاه گفت: اجرای دستورالعملهای بهداشتی یکی از موضوعهای مطرح شده بود و در این خصوص این مساله مطرح شد که رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مواردی با نسبتهای رضایت بخشی اجرا نمیشود و تاکید شد که به شکل بهتر و مطلوب تری رعایت شود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: قرارگاه مقابله با کرونا با توجه به اختیارات و مسئولیتش پیگیری موضوع اجرای دستورالعملهای بهداشتی را با تلاش برای رعایت بیشتر این مسئله در همه استانهای کشور خواهد داشت.
وزیر کشور همچنین به آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: طبق گزارش نمایندگان وزارت بهداشت، در همه استان ها، موج شیوع بیماری در حال رد شدن است و این امر مبارک و خوبی محسوب میشود.
وی گفت: البته در دو استان همچنان مشکل وجود دارد که تذکرات و توصیههای لازم برای بهتر شدن وضع این استانها داده شد.
وزیر کشور تصریح کرد: برآیند کلی استانها نشان دهنده روند کاهشی بیماری است و امیدواریم این مسئله تا مهار کامل بیماری ادامه داشته باشد.
تسریع در روند تزریق واکسن کرونا از دیگر موضوعهای مورد اشاره دکتر وحیدی در گفتگو با خبرنگاران بود و گفت: طبق گزارشهای ارائه شده تعداد قابل توجهی واکسن وارد شده است و برای سرعت عمل بیشتر در تزریق هم قرار شد با هماهنگی وزارت بهداشت و بسیج این کار انجام شود.
فرمانده قرارگاه مبارزه با کرونا با بیان اینکه با هم افزایی ظرفیت ها، ان شاءالله سرعت روند واکسیناسیون در کشور تا دو الی سه برابر افزایش پیدا میکند؛ گفت: در این حوزه، ظرفیتهای بهداشتی و سایر امکانات موجود در کشور در تزریق واکسن مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وزیر کشور با اشاره به بحث معوقه کادر درمان و بهداشت، تصریح کرد: سازمان برنامه بودجه و تأمین اجتماعی تقبل کردند از حیث تأمین کارانه، مبالغی از مطالبات کادر درمان را پرداخت کنند و بقیه را به صورت تدریجی در ماههای آتی پرداخت نمایند.
وی در این زمینه افزود: مقرر شد برنامهای برای پرداخت مطالبات کادر درمانی طراحی شود و بعلاوه سازمان تامین اجتماعی مطالبات بیمارستانها را سریعتر پرداخت کند تا بیمارستانها وضعیت بهتری از حیث ارائه خدمات داشته باشند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص ابهام ایجاد شده مبنی بر لغو منع تردد شبانه هم گفت: موضوع منع تردد شبانه که برای مقابله با شیوع بیماری در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب شده، همچنان برقرار است و در دو شبی که در خصوص لغو این طرح ابهام ایجاد شد، مقرر شد جریمه اعمال نشود.
وی در این خصوص افزود: همچنین در خصوص افرادی که در ساعت منع تردد شبانه، برای تزریق واکسن مراجعه میکنند، مقرر شد، با ارائه کد ملی و شماره پلاک، با همکاری نیروی انتظامی مشمول جریمه نشوند که جزئیات در این مورد، اطلاع رسانی خواهد شد.
آقای وحیدی در بخش پایانی صحبت هایش گفت: طرح منع ترد شبانه به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری و با این منطق اجرایی میشود که از دورهمیها و تجمعها که عامل مهمی در شیوع بیماری کروناست، جلوگیری به عمل آید، لذا تا زمانی که به شاخصهای قابل قبول در مهار بیماری نرسیم، اجرای این طرح ادامه خواهد داشت.