معاون سازمان بازرسی کل کشور از شناسایی پنج شبکه توزیع غیر مجاز داروهای کرونایی خبر داد و گفت: برخی از افراد این شبکه علاوه بر فروش این داروها به قیمت چند برابر قیمت مصوب، داروهای تقلبی هم عرضه میکردند.
معاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو باید اطلاعات کامل و جامعی در سامانه رهگیری و ردیابی دارو درج کند گفت: برخی ذینفعان از این کار امتناع میکردند در حالی که اگر این سامانه شفاف عمل کند کمک خوبی به جریان توزیع دارو خواهد کرد.
حجت الاسلام و المسلمین عرب انصاری افزود: البته تخلفات در خصوص این سامانه عمده نبوده است و ما در موارد کمی شاهد این موارد بوده ایم.
وی گفت: در همین زمینه سازمان غذا و دارو را مکلف کردیم تا با همکاری سازمان صدا و سیما به مردم آموزش دهند تا داروهای اصلی و تقلبی را از هم تشخیص دهند.
معاون سازمان بازرسی کل کشور سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه کسانی که دربحث توزیع دارو تقصیر و قصور داشته اند به دادستانی معرفی شده اند، افزود: ما تاکنون به پنج شبکه پنج تا هفت نفره که اقدام به فروش دارو میکردند دست پیدا کردیم که برخی از این داروها از سیستمهای رسمی و دولتی به بازار سیاه نشت پیدا میکرد و چند ده میلیارد تومان سود حاصله از این سو استفادهها بوده است.
حجت الاسلام و المسلمین عرب انصاری گفت: ما حسابهای مالی این افراد را رهگیری کردیم و مشخص شد چه میزان مبالغ میان این افراد رد و بدل شده است.
وی از همه مردم خواست داروهای ویژه بیماران کرونایی را فقط از مبادی رسمی از جمله داروخانهها و بیمارستانها تهیه کنند چرا که ما در بررسی هایمان به این نتیجه رسیدیم که برخی از فوت شدگان به واسطه مصرف داروهای تقلبی فوت شده اند.
فروش غیر مجاز و حدود ۱۷ برابری داروهای کرونایی
معاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور گفت: در یکی از شبکههای فروش غیر مجاز دارو شاهد بودیم که شش آمپول مربوط به بیماری کرونا را ۸۰ میلیون تومان به فروش رسانده بودند.
حجت الاسلام محمدمهدی عرب انصاری در ادامه افزود: در یکی از این شبکهها که شناسایی شد شش آمپول که هر کدام ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد ۸۰ میلیون تومان به فروش رسیده بود.
وی گفت: تأسف دیگر این که این دارو تقلبی بود و بیمار بر اثر مصرف آن فوت کرد.