استاندار خراسان جنوبی گفت: به منظور برگرداندن منابع بانکی به استان باید برای شرکتهای دولتی و خصوصی ضرب الاجل تعیین شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، آقای ملانوری در جلسه کمیسیون هماهنگی بانکهای استان، گفت: این موضوع
وی با تأکید بر تمرکز منابع شرکتها در بانکهای استان افزود: شرکتهای دولتی باید منابع خود را در داخل بانکهای استان قرار دهند.
استاندار با بیان اینکه مطالبه ما در سطح ملی در زمینه جذب اعتبارات و منابع از صندوق توسعه ملی و ظرفیتهای قانونی بر اساس ماده ۵۶، گفت: برای پروژههای عمرانی پارسال از این محل استفاده کردیم و امسال نیز در سفر رئیس جمهور مطالبه شده و پیگیر افزودن سهم استان از این منابع هستیم.
وی افزود: باید در بحث سرمایه گذاری برنامه داشته باشم و پروژه های اولویت دار را وارد جریان کنیم و بازگشت منبع بانکها نیز بسیار مهم است.
آقای ملانوری با اشاره به اینکه ایجاد امیدواری و انگیزه در مردم برای سرمایه گذاری در بخش تولید گفت: سپردههای مردمی اگر در اختیار تولید و اشتغال قرار گیرد میتوان برای توسعه استان گام برداشت.
وی تاکید کرد: برخی از بانکها بویژه بانکهای خصوصی منبع و اطلاعات خود را در اختیار کمیسیون قرار نمیدهند که باید این بانکها هرچه زودتر تعیین تکلیف شده و نسبت به ارائه منابع خود به کمیسیون بانکها اقدام کنند.
استاندار همچنین در خصوص ساعات کار و نوع حضور کارمندان بانک در بانکها در دوران شیوع کرونا گفت: دورکاری به معنای عدم ارائه خدمت نیست و مهم پاسخگویی به ارباب رجوع است و در خصوص حضور کارکنان بانک در شعب، مدیریت این موضوع بر عهده روسای بانک هاست.
وی همچنین از اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای عرضه تسهیلات برای اشتغالهای خرد و معیشت مردم در دیدار با مدیر عامل صندوق کارآفرین امید کشور خبر داد و گفت: از این رقم ۱۸۵ میلیارد ریال ابلاغ و در حال تشکیل پرونده برای متقاضیان است و تا یک ماه آینده مابقی آن نیز ۱۰۰ درصد جذب خواهد شد.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان گفت: در حال حاضر ۶۶ درصد سپردههای مردم در بانکهای استان مربوط به سپردههای کوتاه و بلند مدت است و فقط ۳۰ درصد سپردهها در بخش قرض الحسنه جاری و پس انداز است که برای سرمایه گذاری و اشتغال میتوان به کار برد.
زرنگ افزود: عدم بازگشت منابع بانک از سوی واحدهای صنعتی یکی از معضلات بانک هاست و بر اساس ماده ۴۳ قانون برنامه خواستار قرار دادن منبع شرکتهای بزرگ در بانکهای استان هستیم.
وی در خصوص مساعدتهای بانکی در دوره شیوع ویروس کرونا نیز گفت: پارسال ۴ میلیارد تومان از سوی بانکها در بخش کمکهای مومنانه پرداخت و بیش از ۸۳ درصد تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا پرداخت شده است.
مدیر بانک قرض الحسنه مهر ایران هم از کمک این بانک برای تامین تجهیزات پزشکی در طرح شهید سلیمانی و دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.
مرادنژاد افزود: در مرحله اول ۴ میلیارد ریال و در مرحله دوم ۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی و تسهیلات قرض الحسنه تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال پرداخت شده است.