۱۱ فقره پروانه اکتشاف، گواهی کشف و پروانه بهرهبرداری معدن در پنج ماه نخست امسال در خوزستان صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با بیان اینکه توسعه معادن و صنایع معدنی از برنامههای محوری این سازمان است گفت: در استان خوزستان بیشترین معادن ثبت شده مربوط به شهرستانهای رامهرمز، اندیمشک و دزفول است که صدور این تعداد پروانه بهرهبرداری باعث رونق فعالیت معدنی در استان میشود.
رامین داوودی افزود: اخذ وصولی حقوق دولتی معادن در خوزستان در پنج ماه نخست امسال بیش از ۵۸۹ میلیارد و ۹۴۱ میلیون ریال بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد صددرصدی را نشان میدهد.
وی گفت: سازمان صمت خوزستان از ابتدای امسال تاکنون موفق شده ۲ معدن راکد را در استان فعال کند و همچنان پیگیر مشکلات معادن غیر فعال هستیم.
عمده معادن استان خوزستان سنگ لاشه یا شن و ماسه هستند که این معادن نیز تابع شرایط خاص ساختوساز در کشور هستند و وقتی پروژههای عمرانی نظیر راهسازی یا ساختمان سازی در کشور فعال نباشند یا کم باشند به تبع آن، فعالیت این معادن نیز کم میشود.
بیشتر بخوانید:اشتغالزایی و توسعه پایدار با افتتاح پروژههای صنایع معدنی در کشور
تعداد معادن خوزستان ۲۵۰ معدن است که ۷۰ درصد آنها در حوزه شن و ماسه و یا سنگ لاشه هستند که در طبقه بندی صورت گرفته از درجه سه برخوردار هستند.