کشت گیاه سورگوم جارویی در مزارع ایزدخواست آغاز شد.
محمدحسن مسعودی افزود: نیاز آبی سورگوم نسبت به سایر محصولات کمتر است و رشد آن در دوره خشک ، متوقف شده و با شروع بارندگی و آبیاری دوباره آغاز میشود.
مسعودی افزود: در صورت مدیریت صحیح، عملکرد این محصول به بیش از ۳ و نیم تن در هکتار میرسد .
وی افزود: از دانه سورگوم برای تهیه خوراک دام و طیور و همچنین در صنایع غذایی و تولید نشاسته نیز استفاده میشود.
سورگوم از نظر اهمیت مقام پنجم را در بین غلات دنیا بعد از گندم، برنج، ذرت و جو داراست.