رییس مرکز بهداشت سنندج گفت: در ادامه اقدامات کنترلی و نظارتی، بازرسان بهداشت محیط این مرکز بیش از سه هزار و ۲۸۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل استفاده را کشف کردند.
یوسفی گفت: ۱۴۱ بازدید ازگروه رستوران و غذای آماده، بستنی فروشی و مراکز مشابه در مدت یاد شده انجام و ۶ مورد از مواد غذایی در مراکز یاد شده را برای تایید سلامت مواد بکارگرفته شده مورد نمونه برداری قرار دادند.
وی افزود: به منظور تایید سلامت نان از نظر عدم استفاده از جوش شیرین و تعیین میزان نمک مجاز از سه واحد نان خبازیهای سنندج نمونه برداری شده است.
وی با اشاره به اینکه در این بازدیدها ۱۵ واحد صنفی که در اجرای پروتکلهای بهداشتی تخلف و قصور کرده بودند، اخطاریه ۲۴ ساعته بهداشتی دریافت کردند، گفت: پیگیریهای لازم در خصوص ۱۱ مورد اخطاریه صادر شده به اصناف در گذشته و ۲ مورد شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ نیز توسط بازرسین این مرکز در مدت یاد شده به انجام شده است.
رئیس مرکز بهداشت سنندج با اشاره به نمونه برداری ۳۰ مورد آب اشامیدنی برای تایید سلامت آب وانجام ۲۲۰ مورد تست کلر سنجی در مناطق مختلف شهری وروستایی، افزود: نظارت بر پاکسازی و شستشوی آب چاه روستای علی آباد و مخازن ذخیره آب روستای برقرو تحت پوشش مرکز نگل از فعالیتهای بازرسین این مرکز در زمینه نظارت بر بهبود کیفیت آب شرب شهرستان سنندج در چهار روز گذشته بوده است.