جلسه شورای اداری شهرستان ساوه با حضور مسئولین دستگاه های اجرایی در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
وی با تایید خبر تغییر امامت جمعه ساوه افزود: شهر ساوه دارای مردمانی؛ مومن، نجیب، وفادار، علاقه مند به علی (ع) و آل علی دارد و مدیون محبت های مردم ساوه هستم و هرکسی جایگزین بنده شد؛ حاضرم پشت سر او نماز بخوانم و با عهدی که با رهبر خود بسته ام تا آخرین نفس در رکاب ایشان خواهم بود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: قیام ۱۷ شهریور نقطه عطف انقلاب اسلامی شد.
حجت الاسلام سبزی در خصوص کمبود واکسن در شهرستان ساوه و زرندیه گفت: ذخائر واکسن در کشور به اندازه ی کافی تامین شده و به زودی این کمبود رفع خواهد شد.
نماینده مردم در خانه ملت نبود مسکن در روستاها برای جوانان در شرف ازدواج را امری ناپسند دانست و افزود:باید میان متقاضی واقعی مسکن در روستاها با افرادی که برای تفریح ویلا سازی می کنند؛ تفاوت قائل شد و اولویت ها را باید بر این اساس برنامه ریزی کرد و امید داریم با سیاست های دولت جدید؛ اختصاص زمین به صورت رایگان در اختیار افراد و جوانان بومی روستاها قرار گیرد و با اعطای تسهیلات؛ مشکلات خانه دار شدن جوانان رفع شود.
وی سرعت احداث مسکن ملی ساوه را در کشور مطلوب ارزیابی کرد و افزود: با پیگیری انجام شده؛ پروانه ۲۵۰۰ واحد طرح اقدام ملی مسکن صادر شده و با تمهیدات صورت گرفته توسط دولت شاهد کاهش قیمت سیمان در بازار هستیم تا به قیمت تمام شده قیمت کارخانه به پروژه ها رسانده شود اما با وجود اینکه اختصاص و خرید سیمان تنها از طریق بورس امکانپذیر است؛ در حال رایزنی برای اختصاص سیمان ویژه به طرح اقدام ملی مسکن هستیم.
وی در خصوص تسهیلات طرح اقدام ملی مسکن نیز یادآور شد: مجلس برای این طرح؛ اعطای تسهیلات را تا ۲۵۰ میلیون تومان افزایش داد ولی همجنان بانک ها؛ بدون مبنای قانونی؛ تسهیلات را ۱۰۰ میلیون تومان اعلام می کنند و این قابل قبول نیست و به هر میزان که ما سقف را افزایش دهیم؛ آورده مردم نیز کاهش پیدا می کند.
حجت الاسلام سبزی با دفاع از برنامه ی وزیر راه و شهرسازی در واگذاری زمین به افراد واجدالشرایط و اعطای تسهیلات ادامه داد: اگر همه برای تحقق این مسئله تلاش نمایند، شاهد معضلات حاشیه نشینی و ساخت و سازهای غیر مجاز نخواهیم بود
وی ادامه داد: در آستانه انتخابات ۱۷۰۰ واحد ساخت و ساز غیر مجاز در ساوه احداث شد که موجب تخریب ها و نگرانی های مردم شد اما باید به دقت بررسی شود که افراد محروم از دلال تفاوت دارند و نباید همه را با یک تصمیم نابود کرد.
نماینده ساوه و زرندیه اظهار کرد: خرید و فروش اموال هرگونه اموال غیر منقول به واسطه ثبت سند صورت می گیرد ولی برخی ها در سنوات گدشته با بی اطلاعی از ملی بودن اراضی، زمینی را خریده است و بنای غیر مجازی را نیز احداث کرده که البته از کار غیرقانوتی این افراد هیچ دفاعی نمی کنیم اما راه حل این معضل؛ آیا تخریب سرپناه مردمی است؛ که با هزاران مشکلات اقتصادی بنایی را احداث کرده اند؟
وی از رایزنی با وزیر راه و شهرسازی در این خصوص خبر داد و اظهار کرد: دستور بررسی این معضل مردم در ساوه توسط مقام وزارت راه و شهرسازی صادر شده تا افراد محروم و واجد شرایط شناسایی شوند تا این اراصی واگذار شود و در آینده نیز با ادامه ی این روش؛ مانع ساخت و سازهای غیر مجاز شویم.فرماندار ساوه با اشاره به واکسیناسیون افراد و اقداماتی که در شرایط کرونایی صورت می گیرد گفت: اقدامات خوبی در راستای واکسیناسیون مردم این شهرستان در مراکز تجمیعی واکسن صورت گرفته است و این روند باید شتاب بیشتری به خود گیرد.
فرماندار ساوه نیز با تاکید بر اینکه نباید با وارد کردن اراضی به محدوده شهری بدون مطالعه و کارشناسی و دیده نشدن زیرساختها برای آینده شهر چالش جدی ایجاد کرد، افزود: وارد کردن اراضی دولتی به طرح اقدام مسکن ملی و برخورداری پیمانکار از پشتوانه مالی میتواند بستر تولید مسکن را افزایش دهد و مهندسین معماری نیز باید نظارت دقیق و مستمر بر حسن اجرای طرحها داشته باشند.
در این جلسه همچنین ادارات منابع طبیعی، راه و شهرسازی؛ بنیاد مسکن و دانشکده علوم پزشکی به بیان گزارش عملکرد خود پرداختند.