یکپارچه نبودن، کوچک بودنِ قطعات اراضی گلستانها و کاهش عملکرد در پی خشکسالیها از جمله چالشهای پیش رو در تولید محصول گل محمدی بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اصفهان، رئیس اتحادیه انجمنهای گیاهان دارویی در آیین اختتامیه سومین کنفرانس بین المللی گل محمدی که به صورت برخط با حضور متخصصان، تولیدکنندگان و پژوهشگران و صنعتگران گل محمدی برگزار شد، گفت: نهالستانهای گل محمدیِ وسیعی در مناطق مختلف ایجاد شده که در حال توسعه است و برای حفظ و تولیدِ کیفی ترِ این محصول، باید به دست متخصصان مربوطه سپرده شود.
محمدباقر رضایی، بر ایجاد شهرک بزرگ و تاسیس موزه و نمایشگاهی از فرآوریهای گل محمدی تاکید کرد و ورود تولیدکنندگانِ محصولِ گل محمدی را از سنتی به نیمه صنعتی و صنعتی خواستار شد و گفت: باید ارتباط هر چه بیشتر بین کشاورزان و تولید کنندگان با دانشگاه و متخصصان مربوطه فراهم شود.
دکتر زینلی، دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی گل محمدی نیز در این نشست گفت: میخواهیم با استفاده از فن آوریهای نوین و با کمک متخصصان و دانشگاه، گل محمدی را از لحاظ ارزآوری به جایگاه زعفران برسانیم.
سومین همایش بینالمللی گل محمدی با حضور استادان، صاحب نظران، صنعتگران، محققان و متخصصان از دانشگاههای ایران، آمریکا، انگلیس، ترکیه، هلند، ایتالیا و ونزوئلا به مدت دو روز و به صورت برخط، به میزبانی پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان برگزار شد.