سازمان ملل متحد هشدار داد: در صورت کمک نکردن جامعه جهانی به مردم افغانستان، نود و هفت درصد مردم این کشور زیرخط فقر میروند.
چندی قبل نیز معاون دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد: هم اکنون نیمی از جمعیت حدود سی و نه میلیون نفری افغانستان زیرخط فقر قرار دارند.
سازمان ملل متحد برآورد کرده است برای کمک به قشرهای فقیر و نیازمند افغانستان به اعتباری در حدود ششصد و شصت میلیون دلار نیاز است.
قرار است در نشست آتی سازمان ملل متحد، دبیرکل این سازمان اعتبار یاد شده برای کمکهای بشردوستانه به مردم افغانستان را از کشورهای کمک کننده مطالبه کند.
در بیست سال اشغالگری آمریکا، زیرساختهای اقتصادی افغانستان نوسازی و بهسازی نشد و اکنون با خروج غیرمسوولانه آمریکا و به قدرت رسیدن طالبان ، مردم این کشور در فقر اقتصادی زندگی میکنند.
در همین حال پاکستان از جامعه جهانی خواست که بر اساس حقوق انسانی و بشری به افغانستان کمک کنند.
منیر اکرم نماینده ویژه پاکستان در سازمان ملل در نشستی در زمینه افغانستان تاکید کرد: هرگز نباید به گروههای تروریستی همچون داعش، القاعده و دیگر گروهکهای تروریستی اجازه داد که در افغانستان بار دیگر فعالیت داشته باشند و از خاک آن کشور علیه دیگر کشورها سوء استفاده کنند.
منیر اکرم ادعا کرد: دولت جدید در کابل با هدف حفظ حقوق انسانی و جلوگیری از بروز بحران بشری در افغانستان تشکیل یافته و باید تمام جوانب حقوقی و بشری را در نظر داشته باشد. با توجه به این اهداف باید هر چه سریعتر منابع اقتصادی افغانستان را به دولت کنونی در کابل تحویل داد تا در این زمینه فعالیتهای خود را آغاز کند.