همه امکانات برای افزایش سرعت واکسیناسیون در لنده بسیج شده است.
رزمجو افزود:خوشبختانه تلفات جانی این ویروس در پیک پنجم در لنده نسبت به پیک چهارم کمتر بوده زیرا بسیاری از افراد در این شهرستان واکسینه شدند.
وی گفت:علاوه بر واکسینه شدن باید دستورات بهداشتی، از جمله زدن ماسک، رعایت فاصله گزاری اجتماعی و شستشوی مداوم دستها انجام شود باید خود و جامعه را در برابر این بیماری ایمن کنیم.
همچنین، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت: از آغاز اجرای سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹ تا کنون بیش از ۹ هزار هفتصد دز واکسن کرونا در شهرستان لنده برای گروههای هدف تزریق شد.
نعمتی افزود: تعداد ۹ هزار و هفتصد دز واکسن کرونا در دو فاز اول و دوم و بر اساس سند ملی این طرح به لنده اختصاص داده شد که تاکنون در نوبت اول ۷ هزار نفر واکسن دریافت کردند و در نوبت دوم ۲ هزار و هفتصد دز واکسن تزریق شد.
وی گفت: واکسنهای تزریق شده در شهرستان شامل اسپوتنیک روسی، آسترازنکای کره جنوبی، سینوفارم چینی و کوو ایران برکت بوده است.
نعمتی با تاکید بر این مهم که تزریق واکسن دلیلی برای رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی نیست، گفت: تزریق واکسن کرونا تنها میزان شدت بیماری و مرگ و میر را کاهش میدهد و رعایت کردن شیوه نامههای بهداشتی از سوی مردم الزامی است.