مراحل تدوین پرونده ثبت ملی نان سنتی سمیرم کلید خورد.
سعید سلیمانیان از ویژگیهای خاص این نان سنتی به تنوع پخت و استفاده از گیاهان دارویی و محلی در پخت آن اشاره کرد و افزود: این ویژگیها باعث شده تا کارشناسان این اداره علاوه بر تلاش برای ثبت آن در فهرست آثار ملی، بهمنظور آموزش و انتقال این سنت قدیمی به نسل جوان، تمام توان خود را بهکار گرفته و برنامه ریزیهای لازم را انجام دهند.
وی گفت: پخت این نانهای سنتی را بیشتر بانوان انجام میدهند و علاوه بر مصرف خانواده و مردم محل، گردشگران نیز علاقه فراوانی به این نانهای سنتی دارند.