وزیر کشور انگلیس در صدد است پناهندگانی را که از آبراهه مانش به انگلیس وارد میشوند، به فرانسه بازگرداند.
ایندیپندنت اضافه کرد: به دستور وزیر کشور انگلیس، نیروهای مرزی اجازه نخواهند داد قایقهای پناهندگان، از طریق آبراهه مانش، به انگلیس نزدیک شوند.
در نشست روز چهارشنبه وزیران کشور اعضای گروه ۷، وزیر کشور انگلیس به وزیر کشور فرانسه اعلام کرد منتظر اقدامات وی باقی میماند تا مانع ورود پناهندگان به انگلیس شود.
پریتی پاتل وزیر کشور انگلیس در صدد تغییرات گسترده در نظام مهاجرت این کشور است تا براساس آن، ورود مهاجران و پناهندگان به انگلیس، باز هم دشوارتر شود.
وی که از مخالفان جدی ورود پناهندگان به این کشور است، تاکید کرد: نظام مهاجرت انگلیس، "از کار افتاده" و نیازمند اصلاحات اساسی است.
طرحی به نام مرز دیجیتال
براساس طرحهای پریتی پاتل که وی آن را "مرز دیجیتال" نامید، افراد علاقهمند به ورود به انگلیس، هم باید فرمهای بیش تری تکمیل کنند و هم مالیات بیش تری بپردازند.
وی اذعان کرد: هر پناهندهای که برای رسیدن به انگلیس، از یک کشور امن عبور کرده باشد، به طور حتم نمیتواند در انگلیس، درخواست پناهندگی کند.
وزارت کشور انگلیس پیشتر اعلام کرده بود در نظر دارد همچون دولت استرالیا، پناهندگان را برای بررسی درخواست آنان، به جزایر دور افتاده همچون جبل الطارق یا آیل آو وایت یا دیگر کشورها اعزام کند.
براساس طرح وزارت کشور انگلیس که در برخی رسانههای این کشور درز پیدا کرده، قرار است پناهجویان به انگلیس در این کشور پذیرفته نشوند و در زمان بررسی درخواست، به جزایر دور اعزام شوند.
پریتی پاتل، وزیر کشور انگلیس میخواهد پناهندگان به انگلیس را، از جمله افرادی که با قایقهای کوچک از آبراهه مانش، از فرانسه به انگلیس میآیند، به کشور ثالثی اعزام کند تا تکلیفشان روشن شود.
روزنامه گاردین نوشت: پریتی پاتل بارها اعلام کرده است مانع رسیدن پناهجویان به انگلیس خواهد شد و از نیروی دریایی این کشور خواسته است مانع رسیدن پناهجویان از طریق دریا شود.
به نوشته رسانهها در انگلیس پریتی پتل، عضو حزب محافظه کار، سیاستمدار و وزیر کشور انگلیس است.
او در سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ در دولت ترزا می، وزیر توسعه بینالمللی بود، اما پس از یک سفر پنهانی به سرزمین های اشغالی، بدون اطلاع نخستوزیر انگلیس، در نوامبر ۲۰۱۷ وادار به استعفاء شد.
وی به ارتش رژیم صهیونیستی از محل کمکهای بین المللی دولت انگلیس، برای ساخت اردوگاه، پول داده بود؛ پریتی پاتل از پدر و مادری گجراتی در لندن زاده شد.
والدینش در دهه ۱۹۶۰ میلادی سالها پیش از این که عیدی امین در اوگاندا به قدرت برسد و اوگانداییهای آسیاییتبار را اخراج کند، به انگلیس مهاجرت و در شهر هرتفوردشر زندگی کردند.