روز گذشته سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری سقف قیمت بلیت هواپیماهای اربعین را در بازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهرامسال، ۵ میلیون تومان اعلام کرد سقف قیمتی که یک روز هم دوام نیاورد و پرواز کرد.
بر اساس آنچه آقای محمدحسن ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری روز گذشته در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما اعلام کرد مجوز برای ۱۱ شرکت هواپیمایی ایرانی و ۲ شرکت عراقی به منظور فروش بلیت در ایام اربعین حسینی برای ۲۰۰ پرواز رفت و ۲۰۰ پرواز برگشت صادر شده است و شرکتهای عراقی گرچه محدودیتی برای قیمت بلیت ندارند، اما در فضای رقابتی بعید است که بیش از این مبلغ بتوانند بلیت بفروشند. ضمن اینکه رعایت این سقف قیمتی برای همه پروازهای فرودگاههای بغداد و نجف اشرف در بازه زمانی ۲۸ شهریور تا ۱۰ مهر الزامی است و فروش بلیت بالاتر از این قیمت تخلف است.
اگرچه سازمان هواپیمایی کشوری میگوید این پروازها کانکشن هستند که از تهران به دوحه و از اونجا به فرودگاه نجف پرواز میکنند و خارج از سهمیه ۳۰ هزار نفر صندلی پرواز محسوب میشوند، اما استعلام از سامانههای مختلف فروش بلیط هواپیما به صورت مستقیم از مبدا تهران به مقصد نجف خلاف، گفتههای سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری را نشان میدهد.
بر اساس آنچه از سامانههای فروش بلیط هواپیما به دست آمده قیمت فروش بیلط هواپیمایی معراج از مبدا تهران به مقصد نجف برای زمان رفت ۳۰ شهریور و برگشت ۴ مهر، ۹ میلیون و ۹۹۱ هزار تومان و برای زمان رفت ۳۱ شهریور و برگشت ۶ مهر، ۱۰ میلیون و ۴۰۳ هزار تومان درج شده است.
بر اساس این گزارش در قیمت پروازهای خارجی هم به طور نمونه شرکت هواپیمایی قطر ایرویز برای زمان رفت یکم مهر و برگشت ۸ مهر در مسیر تهران به نجف به مبلغ ۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قید شده است.
یادداشت از؛ آقای غلامرضا بهرامی خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما
---
احکام و اعتقادات دین و مذهب برای اثبات الهی بودن خود باید از مجموعه ملاکها و معیارهایی برخور دار باشند که حجیت انکار ناپذیر نسبت آنها را به خداوند جهان هستی بی هیچگونه تردید و شبهه ای اثبات کنند.
هر حکم و اعتقادی بنام دین و مذهب اگر فاقد این ملاکها باشد امکان ندارد جزو دین و مذهب الهی باشد و پایبندی به چنین حکم و اعتقادی بنا بر شواهد و قراین قرآنی فراوان نزد خداوند پشیزی ارزش ندارد و عمل به این حکم واعتقاد دخالت در شأن منحصر به خداوند وگناه کبیره ی نابخشودنی است.
ملاکها و معیارهای حجیت قطعی احکام و اعتقادات دین و مذهب الهی شناختهای فرهنگ دین داری و مذهب داری قرآنی هستند که بصورت وحی از جانب خداوند بر پیامبر اسلام (ص) نازل گردیدند و آن حضرت در آیات بسیاری از قرآن مأمور گردیده تنها از این شناخاتها بعنوان دین ناب الهی پیروی کند و فراتر نرود ، و بشر را نیز برای ایجاد زندگی سالم خدا پسندانه به پیروی از این شناختهای انکار ناپذیر فرا خواند.
دانش ناچیز بشر اعم از پیامبران و سایر بندگان مقرب خداوند و غیر مقربان از بشر و غیر بشر با علم جهان شمول خداوند که همه ی حقایق جهان هستی را فرا می گیرد هیچ وجه مشترک قابل مقایسه ای ندارد و بنا بر این هیچ فرد بشری و هیچ آفریده ای در سطحی نیست که بتواند یا از جانب خداوند مجاز باشد بجای خداوند و برای دین منحصر به یگانه ذات حکیم و دانای مطلق او حکم و اعتقاد ابتکار کند و خود را ، والعیاذ بالله ، بجای خدا بپندارد.
بنا برآنچه در بالا توضیح داده شد هر حکم و اعتقادی اگر بنام دین و مذهب جدای از وحی اصیل و انکار ناپذیر و صریح الهی توسط هر فرد بشری صادر شده باشد من در آوردی و خرافه و جعل و باطل است.
پایبندی و عمل هر فرد بشری بنام دین و مذهب به من در آوردی و خرافه و جعل ؛ بحکم قرآن خود خدا پنداری است و چنین فرد بشری در هر سطح و منزلتی که باشد بحکم آیات محکم و مفصل قرآنی 103 تا 106 سوره کهف و آیه 65 سوره زمر و هشدارهای محکم و مفصل بسیار در قرآن بعنوان زیان کار ترین فرد معرفی شده است و حاصل دین داری و مذهب داری تمام عمر خود را از دست می دهد و تباه می کند و مطابق همین آیات در قیامت خود را به عذاب ابدی نابخشودنی الهی دچار خواهد یافت و از هر گونه شفاعت در آن روز محروم خواهد ماند.