بیش از ۲۰ هزار تن محصول از تاکستانهای دیم و آبی شیراز تا اواسط مهرماه برداشت می شود.
ذبیح اله سیروسی با بیان اینکه متوسط عملکرد این محصول کمتر از ۴ تن در هکتار است. تصریح کرد:بیشتر تولیدات انگور به صورت تازه خوری مصرف میشود و قسمتی نیز به صورت کشمش، مویز، شیره انگور در سبد غذایی شهر وندان قرار میگیرد.
سیروسی با بیان افزایش کیفی و کمی تولید محصول در روش داربستی گفت: در ۱۰ هکتار از تاکستانهای شهرستان، این روش به صورت پایلوت اجرا شده است افزود:
در روش داربستی از ارقام یاقوتی، عسکری، سیاه سمرقندی، مریوان، فلیم، پرلیت و رطبی استفاده شده است که در مقایسه با روش پا چراغی بیش از دو برابر محصول میتوان برداشت کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز اظهار کرد:طرح ایجاد باغ الگویی انگور در شهرستان شیراز چند سال است که با نظارت مستقیم محقق برجسته انگور کشور جناب آقای دکتر کاووسی در حال اجرا است که با اجرای طرح مذکور و با رعایت اصول به باغی محصول انگور در واحد سطح با کیفیت و کمیت بیشتری تولید میشود.