سومین کنفرانس بین المللی گل محمدی با حضور صاحب نظران، متخصصان، دانشمندان و صنعتگران گل و گلاب در کاشان سرزمین گل محمدی آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اصفهان، رئیس دانشگاه کاشان در این مراسم در دانشگاه کاشان، دانش بنیان کردنِ این محصول را ضروری دانست و افزود: صنعت گل محمدی و اسانس بایستی دانش بنیان شود و در خط دانش حرکت کند تا به آثار مطلوب و اهداف برنامههای ششم توسعه دست یابیم.
عباس زراعت، بر ارتقای کیفیتِ اسانس و برندسازیِ این محصول تاکید کرد و گفت: این کنفرانس باید دست آوردهای علمی و آثار ملموسی برای کشاورزان و تجارِ بخش خصوصی داشته باشد.
رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد از محصول گل محمدی فقط در تهیه گلاب استفاده میشود، گفت: این به معنی خام فروشی و نقش دانشگاه در تبدیل این محصول به صنعت و استانداردهای بین المللی بسیار حایز اهمیت است.
مریم اخباری، رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی قمصر و دبیر اجرایی این کنفرانس هم گفت: در این کنفرانس، علاوه بر موضوعات مرتبط با گل محمدی، سخنرانیها و کارگاههای ویژهای در حوزههای عمومی مرتبط با گیاهان دارویی و معطر به دو زبان فارسی و انگلیسی ارائه خواهد شد.
وی محورهای کنفرانس را تمامِ حوزههای علمی و فنیِ مرتبط با گل محمدی، شامل کِشت، صنعت، تجارت، فن آوری و فرآوردهها در هر دو حوزه تحقیقاتِ دانشگاهی و اطلاعات مربوط به صنعت و تجارت ذکر کرد و افزود: همچنین، برخی از موضوعات عمومی مرتبط با گیاهان دارویی و معطر نیز در این کنفرانس ارائه خواهد شد.