بيمارستان دائمي تنفسي به زودي با تمام امکانات افتتاح مي شود تا خدمت رسانی به بیماران کرونایی تسریع یابد.
سرمست هدف از ايجاد اين بيمارستان را ارائه خدمات بهتر وبيشتر به بيماران کرونايي عنوان کرد و گفت: اين بيمارستان قابليت افزايش تا 100 تخت بيمارستاني را نيز خواهد داشت.
وي از افزايش 450 تخت خوابي ظرفيت هاي بهداشتي و درماني استان در طول مدت همه گيري کرونا خبر داد و گفت: در اين مدت بيمارستان حضرت اميرالمومنين به 231 تخت و بيمارستان مادر با 218 تخت به حدود 2 هزار تخت بيمارستاني استان اضافه شد که نشان دهنده رشد و توسعه مناسب زيرساخت هاي درماني استان است.
استاندار قم همچنين از تعيين تکليف بيمارستان الهادي خبر داد و گفت: کارگروه بهداشت و درمان استان موظف شده با همراهي سايرنهادها پيگير وضعيت اين بيمارستان شود و اين مجموعه مغفول و معطل مانده را به مدار درماني استان متصل کند.
وي در ادامه بر همراهي و همکاري مردم در کنترل هرچه بيشتر بيماري در سطح شهر تاکيد کرد و افزود: در شرايط کنوني هيچ تصميمي بدون همراهي مردم پشتوانه اجرايي لازم را ندارد و از مردم انتظار داريم براي فروکش کردن تب بيماري در رعايت شيوه نامه ها نهايت دقت و همکاري را انجام دهند.
سرمست با ابراز اميدواري از افزايش سرعت سير نزولي بيماري در روزها و هفته هاي آينده گفت: با هدف کنترل بيماري توسعه واکسيناسيون در دستورکار استان قرار گرفته و توسعه واکسيناسيون عمومي از اولويت هاي مهم ستاد کروناست.
وي با اشاره به واکسيناسيون افراد 35 سال به بالا در استان گفت: بنا داريم با واکسيناسيون هوشمند تمامي افرادي که در معرض خطر هستند را بدون درنظرگرفتن معيارهاي سني واکسينه کنيم.
سرمست همچنين به فرآيند اصلاح شبکه واتصالات آب شرب قم در يکي دو روز گذشته اشاره کرد و افزود: اين اقدام با هدف پايدارسازي تامين آب شرب قم در کمترين زمان ممکن انجام شد و اين تاسيسات به زودي به صورت رسمي افتتاح
مي شود.
رئيس مرکز بهداشت استان نيز در اين جلسه با اشاره به اين که از زمان قرمز شدن وضعيت کرونايي استان حدود 8 هفته گذشته گفت: احتمالا وضعيت قرمز استان تا 4 هفته ديگر نيز ادامه خواهد داشت.
دکتر محبي با بيان اينکه واکسيناسيون کمکي براي برون رفت از وضعيت فعلي نمي کند خاطرنشان کرد: واکسيناسيون تنها از بروز و ظهور پيک بعدي بيماري جلوگيري خواهد کرد.
وي با بيان اينکه در کشور به طور متوسط 31/3 درصد از مردم حداقل يک دز واکسن دريافت کرده اند افزود: براساس آمارهاي موجود نزديک به 38 درصد از جمعيت بالاي 18 سال استان قم واکسينه شده اند.
مدير مرکز بهداشت استان قم رعايت شيوه نامه هاي بهداشتي از جمله زدن ماسک و رعايت فاصله گذاري را از موثرترين راههاي مقابله با بيماري عنوان کرد و گفت: آرامستان بهشت معصومه، پايانه هاي مسافربري درون شهري، بيمارستان ها، واحدهاي عرضه آب ميوه و بستني با رعايت 40 تا 50 درصدي شيوه نامه ها عملکرد مناسبي را در اين زمينه از خود نشان نداده اند.