تعطیلی ۲۵ واحد صنفی تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در بوشهر
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ۲۵ مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی تعطیل شدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، حسن فخرایی بیان کرد: نظارتهای کارشناسان بهداشت محیط پس از تغییر وضعیت نارنجی شهرستان به قرمز و محدودیت گروههای شغلی ۲، ۳ و ۴ و در راستای اجرایی نمودن دستورالعملهای بهداشتی افزایش یافت.
وی افزود: همزمان با قرار گرفتن شهرستان بوشهر در وضعیت رنگبندی قرمز، بازرسان بهداشت محیط ۵ هزار و ۳۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان انجام دادهاند که ۲۵ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی تعطیل شدند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: همچنین ۶۳ پرونده تخلف به مراجع قضائی مانند دادگستری و تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
فخرایی عنوان کرد: با توجه به وجود وضعیت قرمز کرونایی در بوشهر، متصدیان مشاغل گروه شغلی ۲، ۳ و ۴ همچنان باید تابع مقررات مربوط به محدودیتهای این گروههای شغلی باشند و متصدیان مشاغل گروه شغلی ۱ نیز باید علاوه بر رعایت مقررات بهداشتی، باید نسبتبه اجرای شیوهنامههای بهداشتی بهویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و همچنین شستشوی صحیح دستها پایبند باشند.
وی بر آموزش، توجه به نکات بهداشتی و نظارت بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی مقابله با کرونا به عنوان یک اصل مهم تاکید کرد و گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ تماس بگیرند.