جشنواره حرکت بستری برای مشارکت و کسب مهارت اجتماعی انجمنهای علمی دانشجویی محسوب میشود.
وی با بیان این که انجمنهای علمی دانشجویی بزرگترین تشکل دانشجویی محسوب میشود گفت: این انجمنها نقش مهمی در ایجاد فضای علمی دارد و هم اکنون بیش از ۹ هزار انجمن علمی در کشور و ۱۸۳ انجمن علمی در دانشگاه تهران فعال است.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران ضمن اشاره به محورهای این دوره از جشنواره گفت: ترویج علم و فناوری، کمک به تقویت ارتباط جامعه با دانشگاه و تقویت توانمندی دانشجویان برای ورود به جامعه و بازار کسب و کار از جمله محورهای این دوره از جشنواره است که بستری برای مشارکت و کسب مهارت اجتماعی است.
وی گفت: این جشنواره محفلی برای تبادل تجربیات دانشجویی است تا فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشجویان گسترش یابد.
در ادامه آقای هادی عسکری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری طی سخنانی گفت: جشنواره حرکت یک سنت انجمن علمی دانشجویی است و در دانشگاه تهران که نماد آموزش عالی ایران است برگزار میشود.
وی افزود: به دلیل شرایط اخیر کشور و شیوع ویروس کرونا از حضور دانشجویان در این جشنواره محروم بودیم، اما با توجه به برنامه واکسیناسیون دانشجویی امیدواریم که بتوانیم بخشی از جشنواره را به صورت ترکیبی برگزار کنیم.
آقای عسکری افزود: امسال این جشنواره مانند پارسال در دو بخش دانشجویان ایرانی و خارجی برگزار میشود و از ۲۰ شهریور سامانه پذیرش آثار جشنواره تا ۲۰ مهر باز است و از ۲۰ تا ۲۵ مهر دانشجویان میتوانند آثار خود را ویرایش کنند و در آذر فرآیند داوری آثار به پایان میرسد و وارد بخش نهایی جشنواره میشود.
در ادامه آقای سید عباس احمدی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: جشنواره حرکت در سالهای اخیر به شکل جدی و بین المللی برگزار شد و از طریق راهکارهایی که دانشجویان و پژوهشگران ارائه میدهند دانشجویان میتوانند راحتتر وارد بازار کار شوند.
وی افزود: در دوره یازدهم و دوازدهم این جشنواره بیش از دو هزار دانشجوی خارجی و در دوره سیزدهم بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجوی خارجیاز کشورهای مختلف در این جشنواره حضور داشتند و پیش بینی میشود امسال با توجه به انجام واکسیناسیون استقبال خوبی از سوی دانشجویان خارجی شکل بگیرد.
در پایان این نشست از پوستر چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت رونمایی شد.