رئیس دانشگاه فنی و حرفهای: در سال تحصیلی جدید آموزش دانشجویان این دانشگاه به صورت ترکیبی اجرا میشود.
وی افزود: در صورت واکسیناسیون دانشجویان کلاسها حضوری ارائه میشود هرچند ما تجربه خوبی از آموزش غیرحضوری و مجازی در این دو سال بدست آورده ایم و مهارتها و آموزشها از این طریق به دانشجویان و اساتید منتقل شده است، اما باید آموزشهای حضوری را مدنظر قرار دهیم.
آقای صالحی عمران گفت: آموزش ترکیبی آمیختهای از آموزشهای سنتی و الکترونیکی است که منجر به افزایش کیفیت آموزشها در دانشگاه میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در ادامه با اشاره به دریافت اعتبار یک میلیارد و ۸۶۴ میلیون ریالی این دانشگاه برای اشتغال دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفهای گفت: ارائه آموزشهای کمی متنوع و کیفی مهارتی برای اشتغال دانشجویان جهت انتقال مهارتها مسیر خوبی است و این دانشگاه آموزشهای مهارتی را در اولویت قرار داده و بیش از ۷۰ درصد ساعات میزان دروس واحدها برای دروس عملی است و تأکید بر آموزش مهارتها برای این دانشگاه بسیار مهم تلقی میشود. همچنین به روز رسانی تجهیزات آزمایشگاهی یکی از اولویتهایی بود که باید به آن توجه میشد و پس از پیگیریها مقرر شد که بودجه تجهیزات افزایش یابد.
آقای صالحی عمران گفت: از ابتدای برنامه ششم تاکنون بودجه تجهیزات دانشگاهی هفت برابر شده و به حدود ۲۸۰ میلیون تومان بودجه مصوب در لایحه بودجه ۱۴۰۰ رسیده است که با این بودجه میتوان ۳ هزار و ۴۰۰ آزمایشگاه و کارگاه این دانشگاه را تجهیز کرد.
وی ادامه داد: آموزش عالی مهارتی میتواند تأثیر زیادی در به دست آوردن شغل مناسب برای دانش آموختگان دانشگاهی داشته باشد و همین موضوع میتواند آثار اقتصادی اجتماعی زیادی را در سطح کشور ایجاد کند، زیرا رابطه تنگاتنگی بین آموزش عالی مهارتی و توسعه اقتصادی و رشد تولید ناخالص ملی وجود دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در ادامه با اشاره به توسعه آموزشهای مهارتی گفت: این دانشگاه آموزش مهارتی را سرلوحه کار خود قرار داده و اکنون تعداد دانشجویان در دانشگاههای مهارتی رو به افزایش است و ما میخواهیم دانشجویان در حین فراگیری آموزشهای تئوری آموزشهای مهارتی را در محیط کار واقعی فرا بگیرند در حقیقت ما میخواهیم به سمت تقاضامحوری حرکت کنیم و در همین راستا رشتههای جدید مطابق با بازار کار در این دانشگاه راه اندازی شده است. همچنین با همکاری صنایع کوچک، متوسط و بزرگ نیاز هر منطقه و هر استان را شناسایی کردیم و برای حل نیاز آن منطقه آموزشهایی به دانشجویان داده میشود.
آقای صالحی عمران افزود: سالانه حدود ۳۰ هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل و عملا فرصت اشتغال از طریق آموزشهای عملی برای آنان فراهم میشود.
وی افزود: در راستای توسعه آموزشهای مهارتی تفاهم نامهای با امداد خودرو منعقد شده و قرار است امروز با یک گروه صنعتی تحت عنوان نشان (برند) ملی و حمایت از کالای ایرانی نیز تفاهم نامهای جدید منعقد شود تا آموزشهای مهارتی در این دانشگاه توسعه یابد.