برداشت انگور از تاکستانهای شهر گیوی آغاز شده و تا اواسط مهر ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوثر گفت: در باغشهر گیوی 265 هکتار تاکستان وجود دارد که از این باغ ها با همت 140 نفر از باغداران، 600 تن انگورِ ناب برداشت می شود.
خیبرعلی جلیلی با اشاره به اینکه حیدری، عسگری، بی دانه سلطانی، قوره شیرین، و میخک از ارقامِ انگور در گیوی است افزود: انگور حیدری به دلیل پرباری، طعم شیرین، و ماندگاری بالا، طرفداران بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه این محصول در گیوی به صورت دیم و آبی پرورش می یابد گفت: عملکرد انگورِ دیم در تاکستان های این شهر حدود 2 تن در هکتار است و در زمین های آبی تا 4 تن قابل افزایش است.