بیش از ۳۷۰ پرونده برای واحدهای صنفی متخلف نانوایی در خوزستان تشکیل شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان در برنامه گفتگو ویژه خبری شبکه خوزستان گفت: در سال جاری ۳۷۳ پرونده برای واحدهای نانوایی متخلف پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
بهرام جباری افزود: از جمله تخلفات این واحدها کم فروشی، فروش سهمیه آرد و گرانفروشی بوده است.
وی از فعالیت سه نوع واحد نانوایی درجه یک، درجه دو و آزادپز در استان خبر داد و ادامه داد: واحدهای نانوایی آزادپز باید آرد خود را از شرکت غله تهیه کنند و برخی این واحدها پروانه کسب ندارند.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان بیان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا کنون قیمت نان تغییری نکرده است و اتحادیه خبازان درخواست افزایش قیمت داده است.
جباری گفت: در شورای آرد و نان که به ریاست استاندار برگزار میشود تاکنون با افزایش قیمت نان موافقت نشده است.
وی افزود : به علت اینکه هنوز قیمت جدید نان اعلام نشده است شاهد قیمت های مختلف توسط واحدهای نانوایی هستیم و برخلاف قیمت مصوب نان را به فروش می رسانند.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز نیز در این برنامه گفت: تمامی واحدهای نانوایی موظف به رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط کار میباشند.
دکتر مهران احمدی بلوطکی افزود: بیش از ۳۲۰ واحد نانوایی در غرب اهواز مشغول به فعالیت هستند و در امسال ۹۰۰ بازرسی از این واحدها شده است.
وی ادامه داد: برخی از این واحدهای صنفی اقدام به استفاده از جوش شیرین و جوهر قند میکنند که ممنوع میباشد.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان کرد: به علت شیوع بیماری کرونا لازم است از گرفتن وجه نقد خودداری و مواد ضد عفونی کننده در واحد نانوایی قرار داشته شود.
مدیرکل غله وخدمات بازرگانی خوزستان نیز در ارتباط تلفنی با برنامه ویژه گفتگو ویژه خبری شبکه خوزستان گفت: آرد و گندم استان خوزستان از بهترین محصولات غلات کشور می باشد و استان های دیگر آرد و گندم خود را از خوزستان تهیه می کنند.
بیشتر بخوانید : افزایش لحظه ای قیمت کالاهای پرمصرف در بازار اهواز + فیلم
امید جهان نژادیان افزود: سهمیه آرد به ازای هر نفر بر مبنای ۷ کیلو و ۵۰۰گرم می باشد .