مطابق قانون، متخلفان به حریم راه به پرداخت جزای نقدی یا حبس از سه ماه تا دوسال محکوم خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکزکرمان، کارشناس مسئول اداره ایمنی و حریم راههای اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان کرمان به اهمیت موضوع محدوده حریم راههای استان کرمان پرداخت و گفت: در حریم راه ناحیهای تحت عنوان ناحیه بازیابی راه وجود دارد که معروف به ناحیه عاری از مانع است.
قریشی به مجوزهایی که در حوزه حریم راه صادر میشود اشاره کرد و گفت: به استناد مواد ۶ و ۱۷ قانون ایمنی راهها و راه آهن، هرگونه فعالیتی که در فاصله صد متر بعد از حریم قانونی راه دردست اقدام باشد، بایستی با مجوز وزارت راه و شهرسازی (سازمان راهداری وحمل و نقل جادهای) صورت پذیرد، در غیر این صورت هرگونه عملیات عمرانی، نصب تابلو و ... تخلف محسوب میشود و مرتکبان آن اصطلاحا متجاوز به حریم راه شناخته میشوند.
وی اظهار داشت: این مجوزها در پاسخ به استعلامات صورت گرفته با کمک اداره ایمنی و حریم راه بررسی میشوند و پس از طرح در کمیسیون حریم راههای اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان مورد بررسی کارشناسانه قرار گرفته و مجوز لازم صادر میشود.
کارشناس مسئول ایمنی و حریم راه استان کرمان از مردم خواست: قبل از انجام هرگونه فعالیت در حریم راه با مراجعه به ادارات راهداری و حمل ونقل جادهای شهرستانها برای اخذ مجوز حریم راه اقدام کنند
او افزود: از هم استانیها میخواهم، برای صیانت هر چه بیشتر از حریم راهها با مامورین این اداره همکاری داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تجاوز به حریم راه، مراتب را از طریق تلفن گویای ۳۵۱۴۱ برای اقدام به موقع به اطلاع راهداران استان برسانند