عضو هیات علمی گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: متأسفانه علت بیشتر فوتیهای کرونایی ترس از بیمارستان و مراجعه نکردن به مرکز درمانی بوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر علیرضا صداقت گفت: در زمانی که پزشک تشخیص به ارجاع بیمار به مراکز
وی بیان کرد: اگر به هر دلیلی بیمار شدیم باز هم از انجام مسئولیت اجتماعیمان نباید غافل شویم و باید با مشاهده کوچکترین علائم به پزشک مراجعه کنیم، عدهای هستند که بدون هیچ اقدام خاصی، فقط در خانه میمانند، گرچه در خانه ماندشان اقدامی درست بوده، اما پیگیری نکردنشان موجب ایجاد مشکل برای خودشان و اطرافیانشان میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، داشتن علائمی همچون تب، سرفه، اسهال، استفراغ، سردرد، پشت درد، کمردرد و ... را مشکوک به کرونا دانست و افزود: باید در اولین گام با سامانه تلفنی ۱۹۱پاسخگویی با سؤالات کرونایی تماس گرفت تا از مشاوره و راهنمایی کارشناسان بهره برد.
دکتر صداقت تصریح کرد: در صورت نیاز به مراجعه حضوری، باید اولین اقدام مراجعه به مطب پزشک درمانگر استاندارد کرونا و یا مراکز منتخب باشد و مسئولیت اجتماعی ما در اجرای درست همان مواردی است که توسط پزشک اعلام میشود، پزشک تشخیص میدهد که آزمایش یا سیتیاسکن گرفته شود یا خیر و اینکه چه دارویی مصرف شود، پس مصرف خودسرانه هیچ نوع دارویی هرگز توصیه نمیشود.
وی با تأکید بر اینکه پروتکلهای درمانی برای درمان کرونا از زمان ابتلا تا موقع بهبودی کامل وجود دارد گفت: پزشک طبق شرایط بیمار تصمیمگیری لازم را دارد و نیازی به درخواست مکرر بیمار برای انجام یک اقدام درمانی خاص و یا تجویز یک داروی خاص نبوده و نیست.