نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی شناسایی نیازها و دغدغه های جاری شهروندان را مقدمات یک تحول بزرگ شهری دانست.
وی گفت: همدلی، انسجام و صمیمیت بین اعضای شورا و شهردار منتخب اولویت اول مدیریت شهری است و شهردار منتخب هم باید از تجارب و برنامه های افرادی که به عنوان کاندیدای تصدی شهرداری بودند برای پیشبرد اهداف شهر استفاده کند.
وی تبادل نظر و بحث کارشناسی بین اعضای شورا و شهردار که اختلاف و جدلی در آن نباشد را موضوعی معمول دانست و ادامه داد: همه اقدامات باید در راستای تکریم مراجعان به شهرداری باشد؛ شاید خواسته مراجعه کنندگان خارج از چارچوب های قانونی باشد، اما با زبان نرم و خوش میتوان آنها را راهنمایی کرد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی مبارزه بی ملاحظه با فساد را از اولویت های دیگر مدیریت شهری بیان کرد و ادامه داد: احیای معماری اسلامی و ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی، آرامش آفرینی در بین آحاد مردم، تسریع امورات جاری مردم، استفاده از روش های علمی در اداره شهر و حمایت از افراد پاکدست و کنارگذاشتن افراد ناسالم در مجموعه شهرداری همچنین دوری از بروز اختلافات بین شورا و شهردار به متن جامعه از جمله مسائلی است که باید بخشی از اولویت های مدیریت شهری باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم خواستار جلوگیری از قانون فروشی در شهرداری ها شد و تاکید کرد: اعضاء شورا و شهردار باید مبنای رفتارهای خود را اصل انقلاب و رهنمودهای مقام رهبری قرار دهند و با پرهیز از تمایلات حزبی و جناحی در خدمت مردم باشند.
وی توجه به حاشیه نشینی را از دغدغه آحاد مردم در تبریز عنوان کرد و با ابراز نگرانی از آسیب ها و تلفات زلزله های ویرانگر در این مناطق گفت: تصمیمات شورای شهر باید بر مدار نظام فنی و اجرایی و اسناد بالادستی باشد چرا که مردم سهم خواهی سیاسی و جناحی را برنمی تابند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تعامل با اساتید، روشنفکران، جوانان را مورد تاکید قرار داد و افزود: شورا باید روحیه بالای کار گروهی با ریل گذاری برای فعالیت جوانان و سپردن میدان عمل به آنها و در راستای توجه خلاقانه به زیبایی شهر، توجه جدی به بهداشت عمومی و روانی جامعه، توسعه مراکز فرهنگی و ورزشی و ارتباط مستمر با مدیران شهری دیگر شهرها و کشورها اقدام و تلاشی مجدانه داشته باشد.