مراسم بزرگداشت نماینده اسبق بعثه مقام معظم رهبری در مدینه
مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت حجت الاسلام و المسلمین حاج حسین رضوانی نماینده اسبق بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره در حسینیه شهدای مکه مکرمه و منا در سازمان حج و زیارت برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت حجت الاسلام و المسلمین حاج حسین رضوانی طاب ثراه نماینده اسبق بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره از سوی دفتر حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سازمان حج و زیارت در محل حسینه شهدای مکه مکرمه و منا برگزار شد.
در این مراسم که حجتالاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر و آقای علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و خانواده آن مرحوم حضور داشتند، نماینده، ولی فقیه در امورحج و زیارت درباره حجتالاسلام و المسلمین رضوانی گفت: حدود نیم قرن با این شخصیت علمی و حوزوی از نزدیک آشنا بودم، فردی که در علم، اخلاق، تدین و فضایل اخلاقی بسیار برجسته و موفق بود.
حجتالاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب زندگی نماینده اسبق بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره را به چهار مرحله دوره شکل گیری شخصیت در خانه، خانواده و تحصیلات، حضور در عرصههای مختلف کشور و دفاع مقدس، فعالیت پس از پیروزی انقلاب اسلامی و دوره تدریس در حوزه علمیه تقسیم کرد و یادآور شد: ایشان در خانوادهای مذهبی، متدین و پیرو امام راحل عظیم الشان تربیت شد، پس از آن در درس استادان برجسته حوزه علمیه همچون آیات شیخ مرتضی حائری یزدی و عبدالله جوادی آملی حضور یافت، همچنین با بزرگانی همچون آیات شیخ مهدی شب زنده دار، علی مومن و علی اسلامیان هم دوره شد و توانست از خرمن علمی حوزه علمیه بهرههای زیادی بگیرد.
سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه حضور در پای درس استادان حوزه و هم بحث شدن با بسیاری از بزرگان، از حجت الاسلام رضوانی شخصیت ممتاز علمی و اخلاقی ساخته بود، تصریح کرد: از آن مرحوم به عنوان انسانی خدوم یاد میکردند و همچون سایر برادرانش در خدمت به نظام و انقلاب اسلامی همیشه پیشگام بود. در دوران دفاع مقدس نیز حضوری فعال در عرصههای مختلف دفاعی و فرهنگی در نمایندگی حضرت امام (ره) در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشت و موجب دلگرمی رزمندگان اسلام بویژه لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب قم بود.
وی ادامه داد: با پایان یافتن جنگ هشت ساله به حوزه علمیه بازگشت و در کنار درس و بحثهای حوزوی به مردم عزیز در شهرهای مختلف خدمت کرد و آنگاه با استقبال مردمی از سفرهای عمره برای خدمتگزاری به زائران بیت الله الحرام عازم سرزمین وحی شد و در شهر رسول الله (ص) حضور یافت و در این مدت نوآوریهای زیادی برای فعالیتهای فرهنگی زائران از خود نشان داد.
حجتالاسلام و المسلمین نواب گفت: ایشان پس از پایان ماموریتش در مدینه النبی (ص)، دوباره به آغوش حوزه علمیه برگشت و در کسوت استادی حوزه علمیه ظاهر شد و تا آخرین لحظه زندگی خود در همین سنگر به خوبی درخشید. شاگردان زیادی در این عرصه تربیت کرد، امروز برخی از بزرگان حوزه از شاگردان او به شمار میآیند، ولی او در گم نامی تلاش میکرد و از مطرح شدن دوری میجست و همیشه خدمتگزار و خادم دین و ملت ایران اسلامی بود.
وی تصریح کرد: حجتالاسلام و المسلمین رضوانی، بدون ادعا و درعین حال پرکار و فاضل بود، و در هیچ یک از عرصههای فعالیت مدعی نبود. زمان شناس و قدردان وقت همگان بود و تواضع و فروتنی از شاخصههای ممتاز شخصیتی او به شمار میرفت. صبر و رضایت به رضای الهی از دیگر ویژگیهای اخلاقی این شخصیت حوزوی بود که موجب محبوبیت خاص ایشان در داخل و خارج کشور شد.