معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین بر لزوم تأسیس دانشکده پزشکی در دانشگاه آزاد برای حل مشکلات درمان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حبیبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در شانزدهمین جلسه
وی تلاش دانشجویان پرستاری برای کمک به بیماران کرونایی را ارزشمند توصیف کرد و افزود: تأسیس یک دانشگاه پزشکی میتواند علاوه بر تعلیم پزشکان و پرستاران متعهد مشکلات درمان را نیز مرتفع کند.
دکتر علمایی، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: باید زیر ساختهای دانشگاه آزاد در استان قوی شود.
وی افزود: تجهیز آزمایشگاهها بسیار مهم است و دلایلی که تاکنون ارائه شد دلایل خوبی برای پذیرفتن دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی و ایجاد یک دانشکده پزشکی نیست.
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کشور از نیاز مردم برای رشتههای تازه تاسیس خبر داد و خاطرنشان کرد: دانشگاه باید ببیند مردم نیازمند چه رشتههایی هستند و بر اساس نیاز مردم اهداف خود را پایه گذاری کند.
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: اگر دانشگاه آزاد واحد قزوین واقعا شرایط ایجاد دانشکده پزشکی را داشته باشد قول میدهیم همراه شویم، اما باید حداقل امکانات یک دانشکده پزشکی وجود داشته باشد در غیر اینصورت ما کوتاه نخواهیم آمد.
دکتر علمایی تصریح کرد: افزایش شهریه در دانشگاههای استانهای دیگر ۲۲ درصد است که در استان قزوین این میزان زیر میانگین مصوب همه استان هاست و ما انتظار داریم استان قزوین با تبلیغات خوب، دانشجویان خود را افزایش دهد.
به گفته علمایی، کسری بودجه دانشگاه آزاد قزوین ۱۸ میلیاردتومان است، اما میشود آن را با ساخت ربات برای کارخانههایی که خط تولید رباتیک دارند، کاهش داد.
شعبان نژاد، عضو هیئت امنا دانشگاه آزاد هم گفت: کمترین بهره را از دانشجویان پزشکی در استان قزوین برده ایم و فقط یک دانشگاه علوم پزشکی، دانشجو میپذیرد.
وی با بیان اینکه مخاطب رشتههای پزشکی در استان قزوین زیاد است گفت: میتوانیم سرریز دانشجویان تهران را هم برای دانشگاه قزوین دریافت کنیم.
وی در ادامه خواستار بازگشت عنوان دانشگاه شال از ساختمان آموزشی به مرکز دانشگاهی شد و افزود:
این دانشگاه دارای هیئت علمی بسیار توانمند، خوابگاه، ۴۰ هکتار زمین به همراه چاه آب است تا در حوزه کشت گیاهان دارویی فعالیت کند، اما نیازمند این است که دوباره به یک مرکز دانشگاهی تبدیل شود.
حجت الاسلام ابوترابی فرد، امام جمعه موقت تهران نیز گفت: میتوان پذیرفت که دانشگاه شال به مرکز دانشگاهی تبدیل شود، اما به شرط اینکه تا دو سال آینده به درآمد رسیده و هزینههای خود را پوشش دهد.
زینالی، معاون اداری و مالی و توسعه نیروی انسانی دانشگاه آزاد نیز از دالیل کمبود دانشجو گفت و افزود: سال گذشته در رشته مهندسی پزشکی، سامانه برای ما باز نشد و متقاضیان این رشته در دانشگاههای غیر انتفاعی ثبت نام کردند.
کشتکار، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هم گفت: اگر لازم باشد من با هزینه شخصی خودم و خیران، حاضرم بیمارستان بسازم.
وی تاخیر در مجوزهای لازم را بسیار آزار دهنده برشمرد و گفت: در رشته دندانپزشکی، تجهیزات بسیار خوبی زمان آقای موسی خانی خریداری شد که تا کنون به خاطر نبود مجوز برای تاسیس دانشکده، در حال خاک خوردن است.
وی در ادامه از انتصاب مدیر پروژه چشمه نور هم انتقاد کرد و گفت: مدیر پروژه چشمه نور برای خارج از استان است پس اگر این پروژه برای استان نیست آن را از حوزه استان خارج کنید
مردانی، عضو هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین نیز گفت: در رشته رباتیک متقاضی بسیار بالاست، اما این رشته هزینه هم زیاد دارد.
وی بیان کرد: باید از شرکتها و کارخانهها با توجه به نیازشان در خط تولید کمک گرفت؛ تا هزینههای این رشته برای دانشگاه کمتر شود.
شاه حسینی، رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین از اعضای پیشنهادی کمسیون دائمی هیئت امنا نام برد و گفت: آقایان زینالی، کشت کار، شاه حسینی، شعبان نژاد، ابریشمی نیا، عطایی، حمیدی، ایزدی و حجت الاسلام محبی اعضای پیشنهادی هستند.