رئیس فدراسیون تنیس روی میز: افتخاراتی که تنیس روی میز با جمیل لطف الله نسبی کسب کرده در تاریخ این رشته بی نظیر است، اما چون چشمانش آبی نیست افتخاراتش هم دیده نمیشود.
لطف الله نسبی سکاندار میماند
وی گفت: جمیل لطف الله نسبی سکاندار تیم ملی تنیس روی میز ایران میماند و به هیچ عنوان قصد برکناری وی را ندارم چرا که افتخاراتی که با این سرمربی در سالهای اخیر به دست آورده ایم در تاریخ تنیس روی میز بی نظیر بوده است.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز افزود: جذب مربی خارجی در شرایط کنونی کار راحتی نیست آنها شرایط خاص خود را دارند و من هم به هیچ عنوان نمیخواهم از شرایطم کوتاه بیایم و مهمترین شرطم این است که مربی خارجی در مقر اصلی فدراسیون و سالن اختصاصی تمرینات ملی پوشان را دنبال کند.
براساس قانون رفتار میکنم
قارداشی گفت: براساس قانون وزارت ورزش و جوانان که به صورت بخشنامه برای همه فدراسیونهای ورزشی ارسال شده است اولویت با بهره گیری از مربی ایرانی است و همچنین آنها به صراحت اعلام کرده اند که در صورت جذب مربی خارجی باید منابع ارزی از طریق حامی مالی تامین شود چرا که بودجه اختصاص یافته به فدراسیونها صرف امور جاری و استعدادیابی است.
وی افزود: به طور کلی بودجه فدراسیون تنیس روی میز تا آن حدی نیست که بتوانیم با تورم اقتصادی کنونی و بالا رفتن قیمت دلار اقدام به جذب مربی خارجی کنیم با این شرایط باز هم به جرات میتوانم بگویم که تجارب جمیل لطف الله نسبی سکاندار کنونی تیم ملی خیلی بالا و در ایران بی نظیر است.
در دوران تورم اقتصادی با مربی ایرانی افتخارآفرینی کردیم
رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: مجموع نتایجی که در دوران سرمربیگری نسبی در این چند سال اخیر به دست آمده است بدون شک در زمانی که دلار کمتر از ۱۰۰۰ تومان بود هیچ یک از این افتخارات به دست نیامده بود. بدون شک همه این نتایج درخشان حاصل کار تیمی و مربیان ایرانی در بخش بانوان و آقایان است حتی در داوری هم توانستیم نخستین بانوی داور المپیک را در این دوران داشته باشیم.
قارداشی افزود: ما از این پس به دنبال بهترین و ارزشمندتر کردن نتایج هستیم، حتی سرمربی تیم ملی هم موافق جذب مربی خارجی است البته رسیدن به این هدف در شرایط اقتصادی کنونی کار راحتی نیست.
مربی خارجی باید در مقر فدراسیون و تهران حاضر شود
وی گفت: در گذشته فدراسیون وقت اقدام به جذب مربی آلمانی کرده بود که در شرایط قراردادش توافق شده بود که همه تمرینات در جزیره کیش برگزار شود و وی حاضر نبود به تهران بیاید، در صورتی که معتقدم اگر هم مربی خارجی جذب کردیم باید در مقر فدراسیون که محل کمپ تیمهای ملی و سالن احتشام زاده است، حاضر شود و برنامههای آماده سازی ملی پوشان را دنبال کند.
دستمزد برخی خارجیها را صرف ساخت و تجهیز سالن میکنم
رئیس فدراسیون تنیس روی میز اظهار داشت: مبلغ قرارداد برخی مربیان خارجی بیش از حد توقع زیاد است، به هیچ عنوان با این افراد وارد مذاکره نمیشوم چرا که با مبلغ پیشنهادی آنها میتوانیم برای برخی استانها سالن مجهز تنیس روی میز تاسیس کنیم تا نسبت به استعدادیابی و پرورش نخبهها اقدام کنند.
جمیل ۲ پروژه مهم در دست دارد
قارداشی افزود: هم اکنون لطف الله نسبی ۲ پروژه مهم و حساس را در پیش دارد، وی باید در گام نخست ملی پوشان را برای رقابتهای قهرمانی آسیا و سپس مسابقات جهانی آماده کند، نباید با پرداختن به حواشی که اهمیت چندانی ندارد این مربی پرافتخار ایرانی را دلسرد کرد.
وی گفت: ای کاش موهای جمیل طلایی، چشمانش آبی بود و زبانش ایرانی نبود چرا که در این صورت شاید برخی حاشیه سازان نتایج درخشانی که با این سکاندار به دست آمده میدیدند.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز افزود: ما با سرمربی ایرانی توانستیم برای نخستین بار سهمیه حضور در دسته برتر تیمی جهان را به دست آوریم و در بازیهای آسیایی جاکارتا بدرخشیم. همچنین در مسابقات کشورهای اسلامی در شرایطی که تیمهای قطر، ترکیه و آذربایجان چند بازیکن صاحب نام چین را جذب و به آنها گذرنامه کشور خودشان را داده بودند در بخش تیمی موفق به مدال طلا شویم و همچنین برادران عالمیان هم جزو مدال آوران بخش انفرادی قرار گرفتند.
قارداشی گفت: به جرات میگویم که این افتخارات حتی با مربی خارجی به دست نمیآمد، چرا که جمیل علاوه بر داشتن دانش حرفهای تنیس روی میز با فرهنگ، سطح کار، شخصیت روانی بازیکنان آشناست و این امر کمک بزرگی برای رسیدن به اهداف است.
وی افزود: کسی که تاریخچه ۱۰۰ ساله تنیس روی میز ایران را میداند باید قدر این نتایج درخشان را بداند، زیرا رسیدن به آن راحت نبود، امکانات ما را نباید با بهترینهای جهان مقایسه کرد.
قانون فدراسیون جهانی خرج روی دستمان گذاشته است
رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: از ابتدای سال ۲۰۱۸ بود که فدراسیون جهانی اعلام کرد بازیکنی که میخواهد از طریق رنکینگ سهمیه المپیک را به دست آورد باید در طول یک سال مجموعا در ۸ مسابقه بین المللی حاضر شده باشد، اجرای این قانون هزینه زیادی میخواهد. این در حالی است که بودجه فدراسیونهای کشورهایی مثل ترکیه و یا صربستان تقریبا ۳۳ برابر ما است علاوه بر این مسئله آنها در مسابقات بین المللی که به میزبانی کشورهای اروپایی برگزار میشود با هزینه و زمان بسیار اندک حاضر میشوند این در حالی است که ما برای سفر به چین حداقل باید برای هر نفر ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان هزینه کنیم.