رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: برای نخستین بار در زنجان تولید روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم پودر پاپریکا آغاز شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیمای مرکز زنجان؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم پودر پاپریکا در زنجان خبرداد.
تاراسی گفت: برای نخستین بار در استان زنجان محصول تولیدی فلفل گلخانهای فراوری میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان؛ باشاره به اینکه در حال حاضر ۷۳ واحد گلخانهای در استان فعال است گفت ازاین تعداد ۵ واحد گلخانه با سطح زیرکشت یک هزار و ۵ متربع مربع؛ فلفل دلمهای رنگی تولیدی میکند.
او افزود: پیش بینی میشود، روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم پاپریکا به ارزش ریالی هر کیلوگرم ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار ریال در زنجان تولید خواهد شد
ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده میشود.