حضور دانشگاه گیلان در همایش مجازی پرورش جوجه گوشتی کشور
اعضای انجمن علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی دانشگاه گیلان در همایش مجازی پرورش جوجه گوشتی شرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ همایش سه روزه «پرورش جوجه گوشتی» از سوی اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور ؛ با شرکت اعضای انجمن علمی دانشجویی علوم دامی دانشگاه گیلان و انجمن علمی دانشجویی علوم دامی دانشگاه تهران با حضور ۸۰ نفر از استادان دانشگاههای گیلان ، تهران ، شهرکرد ، فردوسی مشهد ، منابع طبیعی ساری، دانشجویان و فعالان صنعت طیور به صورت مجازی برگزار شد.
در این همایش مجازی مباحثی نظیر تهیه جوجه یک روزه، جوجه ریزی، بهداشت و واکسیناسیون طیور، تهویه و مدیریت رطوبت و دمای هوای محل پرورش جوجه و جیره نویسی مرغ گوشتی بحث و تبادل نظر شد.
هدف از این همایش ارائه آموزشهای کاربردی با مقایسهی جوجه یک روزه «آرین» و «راس» و به اشتراک گذاشتن تجربههای علمی و عملی در این خصوص بود.