طالبی میوهای تابستانی و گواراست، اما مصرف برخی غذاها با آن باعث بروز برخی مشکلات میشود.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، آنا بلووسوا متخصص تغذیه روسی اعلام کرد که کدام غذاها و نوشیدنیها را نباید با طالبی خورد و يا می توان همراه اين ميوه آبدار مصرف کرد.
بلووسوا تأکید کرد که برخی از متخصصان معتقدند این میوه که برای بیماریهای کبدی مفید است، نباید با هیچ غذایی ترکیب شود. با این حال، غذاهایی سنتی در کشورهای مختلف وجود دارد که میتوان آن را با طالبی خورد.
وی گفت: در کشورهای مدیترانه، به ویژه در نواحی ساحلی، غذایی سنتی به نام سالاد هندوانه وجود دارد. به گونهای که طالبی خرد شده وژامبون پارما یا جامون، پیاز و گاهی اوقات آووکادو مخلوط میشود. این غذا که در آسیای میانه رایج است پس از ناهار میل میشود.
بلوسووا هشدار داد: شما نباید طالبی را همراه با مقدار زیادی سبزیجات تازه ترکیب کنید، زیرا این کار به طور بالقوه میتواند باعث ناراحتی معده شود.
اين متخصص تغذیه تصريح کرد: هنگام انتخاب غذای همراه طالبی، بهتر است چای داغ را انتخاب کنید. آب سرد برای این میوه مناسب نیست.
وی گفت: مقدار زیادی آب سرد در کنار طالبی میتواند باعث اسهال شود؛ شما میتوانید طالبی را با مقدار کمی چای داغ سبز یا سیاه مصرف کنید.
بلوسووا نوشیدن شیرهای تخمیر شده با طالبی را توصیه نمیکند و توضیح می دهد، این بدان معنا نیست که اگر فردی صبح کفیر بنوشد، نمیتواند عصر یک تکه طالبی را بخورد.
وی گفت: طالبی نباید به مدت طولانی در یخچال قرار گيرد و اين ميوه فقط دو تا چهار روز قابل نگهداری است؛ همچنین نباید در کیسههای پلاستیکی مواد غذایی نگهداری شود، بلکه بهتر است که در فویل آلومینیومی پیچیده شود.
بلوسووا توصیه میکند: اگر هنگام خرید طالبی لکههای تیرهای را روی آن مشاهده کردید و همچنین اگر آن را فشار دادید و فرو رفت نباید اين ميوه را خریداری کنيد.