برداشت آلو در روستای گردشگری توآباد بخش آبگرم شهرستان آوج آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، درختان آلو میوه باروری هستند که میتوانند از دو تا سه بوته در سال حاصل کنند،
آلو با لمس نرم و طعم آن شیرین و آبدار خواهد شد. رنگ آلوهای رسیده همچنین میتوانند شاخصی برای برداشت آلو در اوج خود باشند. با نزدیک شدن آلو به میوه، رنگ آن مشخصه میشود. با این وجود ارقام زیادی از آلو وجود دارد، بنابراین شما باید از تنوع باغ خود و نحوه شکل گیری آن قبل از برداشت آگاه باشید.
به عنوان مثال، انواع آلو مانند "استنلی"، "دامسون" و "کوه رویال" از سبز به آبی مایل به سبز تغییر میکنند و پس از رسیدن به آبی تیره یا بنفش تبدیل میشوند. ارقام دیگر آلو هنگامی که رنگ پوست از زرد به قرمز تغییر کند، رسیده میشوند.
همچنین با رسیدن میوه، آلو در بعضی از انواع تقریباً رنگی پودری ایجاد میکند.