حرکت ها و مشارکت های معنوی کشور ریشه در مساجد دارد
امام جمعه شهر ساوه در همایش روز جهانی مسجد گفت: حرکت ها و مشارکت های معنوی کشور ریشه در مساجد دارد.
امام جمعه شهر ساوه در این همایش گفت: حرکت ها و مشارکت های معنوی کشور؛ ریشه در مساجد دارد.
حجت الاسلام حسینی از بسیج نیروها و شکل گیری مقاومت ایران در جنگ تحمیلی به عنوان نقطه عطف مساجد در همگرایی ملت یاد کرد و افزود: هماهنگی بین هیات امنا، پایگاه های بسیج با امامان جماعت برای پیشرفت امور مساجد به عنوان مرکز تصمیم سازی و تاثیرگذاری در جامعه مفید خواهد بود.
وی اضافه کرد: مسجد به عنوان مرکز امداد به مومنین، رفع آسیب های اجتماعی می تواند با ارتباط مطلوب با نهادهای حمایتی؛ در زمینه شناسایی و کمک به مردم در رفع مشکلات اقدام نماید.
امام جمعه شهرساوه احداث مجتمع فرهنگی و تفریحی را ضروری دانست و ادامه داد: وجود جمعیت جوان و نبود اینگونه مراکز؛ موجب هدر رفت سرمایه های اجتماعی شده و باید در شهرستان ساوه با بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت؛ با همکاری نماینده مردم و دستگاهای مربوطه اقدام اساسی صورت بگیرد.
حجت الاسلام حسینی خاطر نشان کرد: همه ی ارکان مساجد وظیفه دارند با مسئولیت پذیری در مساجد به حفظ و تقویت مبانی اسلامی و بصیرت بخشی به حفظ ارزش ها کمک کنیم.
وی در ادامه به وضعیت افغانستان در منطقه اشاره و اضافه کرد: عده ای با به انحراف کشیدن جنگ با گروه تروریستی داعش در سوریه سعی دارند که کشور را با طالبان وارد جنگ کنند اما همه می دانند که ما به درخواست و دعوت دولت سوریه و بر اساس موازین حقوق بین الملل برای مبارزه با یک گروه تکفیری و مزدور که بر علیه اسلام فعالیت داشتند؛ حضور پیدا کردیم تا علاوه بر کمک مستشاری، ایجاد امنیت را برای مرزهای جمهوری اسلامی رقم بزنیم .
حجت الاسلام حسینی اظهار کرد: معادلات تفرقه انگیزانه در افعانستان بدست آمریکاییها بسته شده و تفکر طالبان تقریبا بر مبنای داعش بنا نهاده شده و امارت اسلامی به معنای پاسخگو نبودن در برابر مردم است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز گفت: امروز همه ارکان مساجد باید با برنامه ریری کلان باید به کانون های اصلی فرهنگی؛ علمی و محور رزمندگی علیه دشمنان تبدیل شوند.
حجت الاسلام عباسی افزود: امروز ۲۳۰۰ مسجد در سطح شهرها و روستاهای استان مرکزی فعالیت دارند و همگراییِ ارکان مساجد در میدان عمل می تواند به تقویت فعالیت ها در سطح جامعه کمک شایانی نماید.
وی اضافه کرد: دشمنان با هزینه های میلیاردی در خارج از مرزهای کشور همواره برای ضربه نظام اسلامی در حتل فعالیت هستند و همه ما باید با استفاده از امنیت داخل کشور از ظرفیت های مغفول مانده در حوزه های مختلف برای مقابله با این قبیل تهدیدات بیش از گذشته تلاش مضاعفی نماییم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی شبکه سازی و کادر سازی مساجد را امری ضروری در فعالیت ها بیان و اضافه کرد: برای نبرد با تبلیغات نیاز به جریان سازی و گفتمان سازی اصولی داریم و در این مسیر باید آرمان های شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان فردی دارای استراتژی ارزشی سرلوحه همگان قرار گیرد.
در پایان این همایش از برترین های کانون های فرهنگی مساجد با اهدا لوح و هدایایی قدردانی شد .
گفتنی ست مساجد به عنوان محور اتحاد و مودت می تواند با ارایه خدمات اجتماعی و فرهنگی در کشور تاثیر بسزایی را ایفا نماید .