با گرم شدن هوا، رغبت مردم برای مصرف ماهی کم شد و سفرههای آنها خالی از ماهی ماند.
ماهی و آبزیان بهترین منبع اسیدهای چرب امگا-۳ هستند و اثرات بسیار مهمی در سلامت انسان به عهده دارند و از بسیاری از بیماریها پیشگیری میکنند.
متخصصان تغذیه تاکید میکنند که همه افراد هفتهای دوبار از ماهی استفاده کنند. امگا ۳ و ترکیبات مفید موجود در ماهی سبب افزایش سلامتی و تقویت اعضای بدن میشود.
اما با وجود اینکه استان مازندران در زمینه تولید انواع ماهیان در کشور جایگاه خوبی دارد، اما مردم این استان چه میزان ماهی مصرف میکنند؟
اگر به بازار ماهی فروشان ساری بروید خریداران انگشت شماری را میبینید که در حال خرید ماهی هستند، فروشندههای ماهی معتقدند با گرم شدن هوا رغبت مصرف ماهی از سوی مردم بسیار کم شده است.
البته در این میان باید گرانی قیمت ماهی و کالاهای دیگر را هم به علل کاهش خرید ماهی اضافه کرد.
ماهیان گرمابی که در آببندانها و مراکز پرورشی تولید میشوند میتوانند در سبد غذایی مردم قرار گیرند.
مدیر کل شیلات مازندران از تولید ۶۴ هزار تن ماهی گرمابی پارسال در استان خبر داد و گفت: مازندران پس از استان خوزستان رتبه دوم کشور را در زمینه تولید ماهیان گرمابی دارد.
اسحاقی با بیان اینکه بیشتر این ماهیان گرمابی در آب بندانها و بقیه در مزارع پرورش داده میشوند، افزود: برای ۴ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی تلاش برای یافتن بازارهای جهانی برای صادرات را از برنامههای شیلات استان بیان کرد.