مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز،گفت: در ۴۰ روز آینده، حدود ۹۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ وارد بازار مصرف این شهرستان خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز همچنین با یادآوری اینکه راهاندازی این پروژه بدون استفاده از تسهیلات دولتی انجام شده است، اضافه کرد: میزان هزینه تمام شده بیش از ۵۰ میلیارد ریال بوده و تولید سالیانه واحد فوق حدود ۳۵۰ الی۴۰۰ تن تخمین زده میشود که این میزان تولید در واحدی به مساحت یک و نیم هکتار با زیربنای ۴۰۰۰ متر مربع انجام خواهد شد.