بر اساس تحقیقات انجام شده بر روی ۵۰۰ نفر، میزان مرگ و میر در افراد واکسینه شده کمتر از یک دهم درصد است.
دکتر سید محمد جمالیان افزود: بر اساس این پژوهش یک درصد افراد فوت شده در جمعیت واکسینه شده نیز افراد کهنسال و یا مبتلا به بیماری زمینهای بودند.
او گفت: تاکنون در استان مرکزی گزارشی مبنی بر اینکه به دنبال تزریق واکسن کرونا عارضه جدی منجر به مرگ ایجاد شود، ثبت نشده و انتشار این خبر در فضای مجازی و شبکههای نامعتبر کذب و دروغ است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: پوشش واکسیناسیون کرونا در استان مرکزی باعث کاهش موارد ابتلا و مرگ و میر شده و اطلاعات نادرست نباید منجر به ترس مردم شود.
دکتر جمالیان گفت: با وجود اینکه انتظار دانشگاه علوم پزشکی اراک از سرعت واکسیناسیون و تعداد دُز تزریقی بیش از این مقدار است اما وضعیت تزریق در استان رضایتبخش است.
او افزود: تزریق ۸ تا ۱۰ هزار دُز یادآوری اکنون در استان در حال انجام است و در صورت دسترسی به تعداد واکسن مورد نیاز این امکان وجود دارد که همزمان با آن ۶ هزار دُز واکسن نوبت اول نیز تزریق شود که بهدلیل محدودیت واکسن تزریق دُز اول بسیار کم شده که در این راستا وزارت بهداشت قول تامین هر چه سریعتر آن را داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به شرط ورود بهموقع واکسن تا آبان ماه سالجاری تمامی افراد بالای ۳۰ سال واکسینه خواهند شد و زیر ساختهای مورد نیاز برای تزریق روزانه ۱۵ هزار دُز واکسن در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک به جز شهرستان های ساوه و خمین وجود دارد.
.