بیش از ۳ میلیون انواع گیاهچههای زینتی و آپارتمانی، سالیانه با استفاده از فناوری کشت بافت بیوتکنولوژی در سلمانشهر تولید میشود.
حمید قانعی با اشاره به اینکه بیش از ۶ سال کار تحقیقاتی بر روی گیاهچههای نادر در آزمایشگاههای این مرکز صورت گرفته افزود: مرکز کشت بافت گیاهی این شهرستان با بهره گیری از نیروهای جوان و متخصص، محصولات خود را در زمینه پرورش و تکثیر انواع گیاهان زینتی و آپارتمانی از سنتی به صنعتی تولید میکند.
وی تصریح کرد: به علت تنوع در تولید انواع گیاهچههای آپارتمانی و زینتی با استقبال بالایی از سوی گلخانه داران کشور بویژه در استانهای شمالی روبرو شدیم.
مدیر تولید مرکز کشت بافت هم با بیان اینکه این مرکز در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار با سرمایهگذاری بخش خصوصی فعالیت میکند گفت: این مرکز با یک سالن جدید نمایشگاهی، گلخانه سازگاری به مساحت ۲۳۰۰ متر مربع، گلخانه نشا به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع و همچنین سالن رشد، اتاق کشت و یک آزمایشگاه دو طبقه با مرکزیت استریل، خشک کننده با ۶۰ پرسنل احداث شده است.
محمد نصرالهی افزود: در روش کشت بافت میتوان حتی در خارج از فصل کشت گیاهان به تولید هزاران گیاهچه مورد نظر دست پیدا کرد.
مدیر تولید شرکت کشت بافت زرکشت شهرستان عباسآباد به چشم انداز و اهداف این مرکز اشاره کرد و گفت: تبدیل شدن به معتبرترین برند تولید کننده گیاه زینتی و دارویی و صادرات آن چشم انداز این شرکت است، همچنین بهره گیری از استعداد و توان نیروهای متخصص ایرانی، توسعه، تکثیر گیاهان دارویی و زینتی از طریق کشت بافت، گسترش شبکه فروش محصولات به داخل و خارج از کشور از جمله اهداف این شرکت است.
خانم جانی پور کارشناس آزمایشگاه هم گفت: مجموعه این مرکز در کنار گلخانه داران هستند و کار ما پشتیبانی از آنان است بویژه در بخش آزمایشگاهی. هم اکنون ۳۰ پرسنل متخصص در بخشهای آزمایشگاهی این مرکز فعالیت میکنند.