پیش بینی میشود بیش از ۱۲۶ هزار تن انواع انگور آبی و دیم در کردستان از سطح ۱۶ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین برداشت شود.
حاجی میرزایی بیشترین سطح زیرکشت محصولات باغی استان را با ۱۶ هزار و ۴۰۰ هکتار مربوط به انگور دانست و افزود: پیش بینی میشود امسال ۱۲۶ هزار تن انواع انگور آبی و دیم از سطح باغات استان برداشت شود و انگور دیم شامل ارقامهای انگور رشه، خوش ناو و انگور آبی شامل ارقام عسکری، یاقوتی، کشمشی، سفید و قرمز است.
مدیر امور باغات جهاد کشاورزی کردستان سطح زیر کشت توتفرنگی استان را نیز سه هزار و ۶۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: در سال جاری تا کنون ۶۰ هزار تن توتفرنگی در استان تولید و برداشت شده است.
حاجی میرزایی همچنین میزان تولید گیلاس را ۱۰ هزار تن، آلبالو ۱۱ هزار تن و زردآلو ۱۴ هزار تن ذکر کرد و گفت: هماکنون برداشت زردآلو در مناطق سردسیر بیجار و دیواندره باقی مانده است.
کردستان در زمینه تولید توت فرنگی مقام اول، تولید انگور دیم مقام دوم و تولید گردو مقام ششم کشور دارد.