رئیس گروه محیط زیست سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۲ واحد تولید قارچ و یک واحد تولید توت فرنگی موفق به دریافت نشان گواهی حد مجاز آلایندهها شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سعید ابیت، رئیس گروه محیط زیست سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی با همکاری اداره کل استاندارد استان به منظور ترویج تولید محصول سالم در خصوص صدور نشان حد مجاز آلایندهها برای واحدهای تولیدی بخش کشاورزی اقدام میکند.
ابیت تصریح کرد: تاکنون محصول ۲۱ واحد تولیدی بخش کشاورزی شامل قارچ خوراکی، توت فرنگی، سبزیجات، پسته، بادام و زیتون در سطح استان موفق به اخذ نشان گواهی حد مجاز آلایندهها شدهاند.
رئیس گروه محیط زیست سلامت غذا سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت : در حال حاضر درخواست نشان حدمجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی بهطور داوطلبانه و با پیگیریهای این دفتر انجام میشود و پس از انجام آزمایشات مختلف روی محصول تقاضا شده، اگر میزان آلایندههای آن محصول در حد مجاز و با استاندارهای ملی مطابقت داشته باشد، به آن محصول نشان حد مجاز آلایندهها و پروانه کاربرد آن اعطا میشود.
وی افزود : اعطای این نشان به محصولات کشاورزی در واقع به مصرف کننده در مورد کیفیت محصول اطمینان خاطر میدهد.