مجوز راه اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه علوم پزشکی اهواز صادر شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پرشکی جندی شاپور اهواز گفت : با دستور وزیر بهداشت برای اولین بار در منطقه آمایشی چهار کشور ، گروه آموزشی تغذیه دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز موفق به کسب مجوز رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد شد .
دکتر جعفر فتاحی اصل افزود : این مجموعه ضمن فراهم شدن بستر مناسب و جذب هیئت علمی مورد نیاز برای تدریس این رشته اقدام به جذب ۳ نفر دانشجو کارشناسی ارشد در نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۰ کرده است.
بیشتر بخوانید : پذیرش دانشجوی پرستاری در مجتمع آموزش عالی سلامت بندر ماهشهر
وی گفت: انتظار میرود طی چند سال آینده با حضور دانش آموختگان این رشته در زمینه تولید و ارایه فناوریهای نوین و توانمند سازی نیروهای کارآفرینی و ارتباط با صنعت و تعامل فعال با دیگر مراکز علمی ملی و بین المللی گام موثری در حوزه بهداشت مواد غذایی منطقه برداشته شود.