شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید حججی راه حضرت امام حسین (ع) را انتخاب کردند و برای همیشه در تاریخ ماندگار شدند.
آقای چمران با بیان اینکه پس ۱۴۰۰ سال فریاد "هَل مَن ناصرِ یَنصُرَنی" در گوش ما میپیچد، یادآور شد: امام حسین (ع) در شب عاشورا یاران خود را جمع کردند و گفتند " هرکس که قصد رفتن دارد میتواند برود"، اما در روز عاشورا بارها و بارها فریادها من ناصر ینصرنی را سر دادند. این درخواست کمک نبود، بلکه اتمام حجتی بود تا در آخرین لحظات هم عدهای را به راه راست هدایت کنند و از راه پلیدی باز دارند".
رییس ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: امام حسین این شعار را سر دادند تا دشمنان خود را در گرایش به راه راست هدایت کنند، نه اینکه از کسی یاری بطلبند. این شعار به این معناست که آیا کسی هست که راه حسین (ع) را ادامه دهد؟
وی تاکید کرد: پس از شهادت امام حسین هم این فریاد همچنان هست و کسانی که راه امام حسین را ادامه دادند پیروز شدند.
مهدی چمران با بیان اینکه آیا کسی زندهتر از امام حسین در تاریخ داریم؟ ادامه داد: انقلاب ما نیز از عاشورا شروع شد چراکه ۱۵ خرداد سال ۴۲ دو روز پس از عاشورا بود که انقلاب ما با نام حسین پیروز شد. در دفاع مقدس هم با نام و یاد و عشق امام حسین به جبهه رفتیم و به پیروزی رسیدیم.
وی افزود: سالها یاسر عرفات و... ۳۰ سال با اسرائیل جنگیدند و به جایی نرسیدند و در آخر صلح کردند، اما حماس راه امام حسین (ع) را برگزید و در جنگ ۵۲ روز غزه پیروز شد.
آقای چمران ادامه داد: هرکسی که به امام حسین (ع) کمک کند، به پیروزی خواهد رسید. اگرنه امام حسین (ع) به کمک کسی نیاز نداشته و ندارند و در عوض کسانی که در کشاکش دنیای نفسانی هستند، به کمک امام حسین (ع) نیاز دارند تا مانند شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید حججی بر بال ملایک نشسته و به معراج روند و به دیدار شهدایی، چون مطهری، بهشتی، چمران، بابایی، خرازی، شیرازی و باکری و... بشتابند و این چنین به فریاد امام حسین (ع) پاسخ بدهند.
رئیس ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: سخن آخر سیدالشهدا (ع) این بود که ما به قضای الهی تن دادیم و آن را میپذیریم و ما نیز همین راه را طی میکنیم.