نتیجه تحقیقات جدیدی نشان میدهد، اثر بخشی واکسن فایزر سریعتر از آسترازنکا کاهش پیدا میکند.
این مقاله میافزاید: دانشمندان دانشگاه آکسفورد تائید کرده اند در کل عملکرد و اثربخشی این دو واکسن در برابر ویروس دلتا در مقایسه با سویه آلفا کاهش مییابد و احتمالاً افراد واکسینه شده این ویروس را به دیگران منتقل میکنند.
روزنامه ایندیپندنت تصریح کرد: هنوز شواهد واضحی وجود ندارد که نشان دهد این واکسنها قادر نیستند از بستری شدن افراد مبتلا به ویروس دلتا در بیمارستانها جلوگیری کنند.
در ادامه این مقاله آمده است: نتایج این مطالعه نشان میدهد که سه ماه پس از تزریق دوز دوم واکسن آسترازنکا، تغییر اندکی در میزان اثربخشی این واکسن ایجاد میشود. در مقایسه در همین دوره زمانی کاهش قابل توجهی در میزان ایمنی ایجاد شده در نتیجه تزریق واکسن فایزر به چشم میخورد.
این مطالعه با همکاری دفتر آمار ملی و اداره بهداشت و مراقبتهای اجتماعی انگلیس انجام شده و دادههای بین دسامبر سال ۲۰۲۰ تا اوت سال ۲۰۲۱ را درباره ارزیابی کووید ۱۹ بررسی کرده است.
آزمایش سواب بیش از ۷۰۰ هزار شرکت کننده از قبل و بعد از ۱۷ ماه مه سال ۲۰۲۱، زمانی که ویروس دلتا به عنوان اصلیترین نوع ویروس کرونا در انگلیس تبدیل شد، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت.
با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.
بهترین کار استفاده از روغن بنفشه هست!!!!!!