دومین نقاهتگاه بیماران کرونایی اراک به همت سپاه در اطراف بیمارستان قدس راه اندازی شد.
سردار کریمی فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی در آیین بهرهبرداری از نقاهتگاه تخصصی بیماران کرونایی در اراک، افزود: مجموعه سپاه و بسیج در لبیک به فرمان ولایت فقیه در یک آرایش جدید برای اجرای مقتدرانه و دقیق طرح شهید سلیمانی فعالیت خود را آغاز کردهاند و این نقاهتگاه در همین راستا راه اندازی شده است.
وی تاکید کرد: پایگاههای بسیج با محوریت مساجد و ائمه جماعت به پایگاه امداد و سلامت تبدیل شدند و برای اجرای طرح شهید سلیمانی و با رویکرد معنویت و سلامت نقش آفرینی میکنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار داشت: در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اقدامات حمایتی و پشتیبانی از خانوادههای متوفیان، آسیبدیدگان از ویروس کرونا و نیازمندان در دستور کار قرار گرفته و برای معیشت و اشتغال آنان تصمیم گیری میشود.
سردار کریمی بیان کرد: در مدت زمان شیوع ویروس کرونا، ملت ایران در قالب نهضت کمک مومنانه و طرح شهید سلیمانی زیباترین صحنههای وفاداری و همدلی را خلق کردند و امروز این روحیه به خوبی برای عبور از مشکلات کووید ۱۹ مشهود است.
وی یادآور شد: سپاه و بسیج همواره در کنار مردم هستند و با یاری خداوند و به کارگیری همه ظرفیتها برای عبور از مشکلات اقدامات لازم را انجام میدهند و حماسههایی از جنس ایثار و ازخودگذشتگی رقم میزنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: بیش از ۸۰۰ گروه جهادی در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی برای استان سازماندهی شدهاند و در چهار محور مراقبت، نظارت، حمایت و واکسیناسیون فعالیت میکنند.
سرهنگ پاسدار «محمدتقی امینی» معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این آیین گفت: با توجه به شیوع بیماری کووید۱۹ و تکمیل ظرفیت بیمارستانهای استان ،معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه روحالله راه اندازی نقاهتگاههای تخصصی ویژه مبتلایان به ویروس کرونا را در دستور کار قرار داد.
وی افزود: در استان تمام مراکزی که شرایط تبدیل شدن به نقاهتگاه تخصصی برای ارایه خدمات به بیماران کووید ۱۹ را دارند، شناسایی شده و فعالیت نخستین نقاهتگاه در مرکز استان و در جنب بیمارستان قدس اراک عملیاتی شد.
معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: نقاهتگاه تخصصی اراک با بیش از ۱۰ تختخواب آماده ارایه خدمات ویژه به بیماران کووید ۱۹ است و در صورت تکمیل ظرفیت، تدابیر ویژه برای افزایش تختها و فضای خدمات نیز اندیشیده شده است.
سرهنگ امینی بیان کرد: طرح شهید سلیمانی به شکل محلهمحور و مسجدمحور است و با همت بسیجیان و مشارکت مردم انجام میشود که بیماریابی، نظارت و حمایت سه رکن مهم اجرای طرح شهید سلیمانی در شرایط فعلی است و باید همه توان برای اجرای دقیق این سه رکن مهم صورت پذیرد.
وی تاکید کرد: با توجه به ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی، توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای عزاداران حسینی در دستور کار معاونت سلامت و دفاع زیستی قرار گرفته و تا حد توان کمک ها و حمایتهای لازم انجام میشود.
معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روحالله استان مرکزی بیان کرد: همکاری و مشارکت مردم برای اجرای طرح شهید سلیمانی و رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی در عزاداریها ضروری است و یک جهاد فی سبیل الله محسوب میشود.
بیش از یکهزار و ۲۰۰ گروه جهادی در استان مرکزی ساماندهی شده است.