هیئت فاطمیه تکیه تاریخی حاج عبدالله خان اکرمیانِ آران و بیدگل ۱۲ هزار پُرسِ نذری در طرح «اطعام حسینی» در تاسوعا و عاشورای حسینی (ع) طبخ و توزیع کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مسئول هیئت فاطمیه تکیه تاریخی حاج عبدالله خان اکرمیانِ آران و بیدگل گفت: با اجرای این طرح از روز تاسوعای حسینی به مدت سه روز و با رعایت کامل شیوه نامههای بهداشتی، ۱۲ هزار پرس غذای نذری با بسته بندیهای بهداشتی در بین عزاداران، نیازمندان و ساکنان محلاتِ کم برخودار و محروم شهرستان آران و بیدگل توزیع میشود.
مهدی اکرمیان افزود: برای اجرای طرح اطعام حسینی، خیران، بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه کرده اند و بیش از ۷۰ خادم حضرت زهرا (س) در هیئت، طبخ و توزیع آن را بر عهده دارند.
وی گفت: برای تهیه این تعداد غذای نذری یک و نیم تن برنج، ۷۰۰ کیلو گوشت، ۶۰۰ کیلو لوبیا و ۴۰۰ کیلو پیاز استفاده شده است.