اجرای طرح شمیم حسینی، برپایی ایستگاه های سلامت شهید سلیمانی، کاهش تردد خودروهای غیربومی و فعالیت بیش از 15 گروه تعزیه خوان از مهمترین خبرهای امروز شهرستان بردسکن است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بردسکن گفت: دراجرای طرح شمیم حسینی از
حجت الاسلام دکتر سعید غیرتمند افزود: دراجرای این طرح مقداری برنج و روغن بین 10 هیات مذهبی شهرستان توزیع شد و از محل کمک به هیئات شهرستان بیش از 3 هزار و 500 نفر اطعام شدند.
شهرستان بردسکن دارای 800 موقوفه است که بیش از 80 درصد آنها صرف عزاداری سید الشهدا و اطعام مردم در ماه محرم و صفر می شود.
برپایی ایستگاه های سلامت شهید سلیمانی در بردسکن
فرمانده سپاه بردسکن گفت: به همت سپاه ناحیه بردسکن و با هدف کاهش افراد مبتلا به کرونا و حساسیت مردم به موج پنچم این ویروس ایستگاه های سلامت در قالب طرح شهید سلیمانی در سطح شهرستان و بخش های شهرآباد و انابد برپا شد.
سرهنگ علیرضا جنیدی در دیدار با فرماندهان پایگاه بسیج، بهورزان، اعضای شورا و دهیاران روستاهای رکن آباد، ظاهرآباد، کوشه، خرم آباد و کلاته نو از توابع بخش شهرآباد بردسکن افزود: امسال در ایام عزاداری امام حسین (ع) بهجای ایستگاه صلواتی در مکانهای مختلف ایستگاه سلامت به صورت سیار و ثابت برپا شده که در این ایستگاهها ماسک و مواد ضدعفونی کننده به صورت رایگان در اختیار مردم قرار میگیرد.
کاهش 80 درصدی تردد خودروهای غیربومی در محورهای بردسکن
فرمانده انتظامی بردسکن گفت: با اعمال محدودیت ترددهای جاده ای و ممنوعیت ورود خودروهای غیر بومی، رفت و آمد در
سرهنگ محمود مختاری در بازدید از ایستگاه ایست و بازرسی درونه این شهرستان افزود: از ابتدای اجرای طرح تاکنون تعدادی از خودروهایی که پلاک غیر بومی منطقه بوده اند اعمال قانون و یا به شهرستان خود برگشت داده شدند و بیشتر خودروهای حامل نیازهای عمومی مردم و یا افرادی که نیازمند سفر اضطراری هستند، در محورها تردد می کنند.
بردسکن یکی از دروازه های ورودی به استان خراسان رضوی است.
فعالیت بیش از 15 گروه تعزیه خوان در بردسکن
مسئول انجمن تعزیه خوانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بردسکن گفت: در شهرستان بردسکن بیش از 120 تعزیه خوان فعالیت دارند
محمد باقری افزود: نسخ بجا مانده از تعزیه خوانی بردسکن حکایت از پیشینه ای صد و هشتاد ساله در هنر تعزیه خوانی دارد و علاوه بر نسخ خطی شمشیر و زره و کلاه خود های ویژه اجرای تعزیه موجود است که متاسفانه اطلاع دقیقی از قدمت آنها در دست نیست. وی یاد و خاطره کهنسال ترین تعزیه خوان کشور مرحوم حاج علی محمد کاظمی از روستای هدک از توابع بخش مرکزی بردسکن را گرامی داشت و گفت: این عزیز با بیش از 120 سال سن در مهرماه سال گذشته دار دنیا را وداع گفت و در دوران حیاتش نقش امام را اجرا می کرد.
وی به طرح خیمه گاه اشاره کرد و گفت: این طرح نزدیک به هزار متر مربع است و با کمک های مردمی به مبلغ 300 میلیون تومان اسکلت آهن آن برپا شده است.
باقری اضافه کرد: 8 سال از آغاز عملیات اجرایی خیمه گاه بردسکن می گذرد و تاکنون بیش از 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، مردم باید برای تکمیل این پروژه فرهنگی مذهبی آستین همت بالا بزنند تا در آینده نه چندان دور شاهد بهره برداری از این طرح باشیم.