همزمان با تاسوعای حسینی، جمعی از نانوایان در شهرستان آران و بیدگل نان سنتی عباس علی به نام حضرت ابوالفضل (ع) رابه عزاداران حسینی نذری میدهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ در آیینی سنتی نانوایان این شهرستان همزمان با ماه محرم نان عباسعلی را پخت و بین عزاداران امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) توزیع میکنند.
این نان با عنوان «نان شیرین» یا «نان شیری» هرساله در تاسوعای حسینی پخته میشود که آرد، روغن، شکر، شیر، زعفران، زرد چوبه و زنجبیل مواد اصلی آن را تشکیل میدهد.
آیین پخت نان عباسعلی آران و بیدگل در خرداد سال ۱۳۹۵ به شماره ۱۲۰۰ در فهرست آثار معنوی و ناملموس کشور به ثبت رسید.