۴۴ اکیپ ثابت و سیار از کارشناسان دامپزشکی خراسان جنوبی در ایام محرم بر ذبح دام نظارت دارند.
به گزارش خبرگزراری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، رئیس اداره نظارت بر فراوردههای خام دامی دامپزشکی استان گفت: ۱۶ اکیپ
ملکی افزود: نظارتهای دامپزشکی بر ذبح دام در استان به صورت رایگان خواهد بود.
وی گفت: به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بخصوص تب خونریزی دهنده کریمه کنگو باید گوشت استحصالی به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال صفر تا چهار درجه نگهداری شود.
رئیس اداره نظارت بر فراوردههای خام دامی دامپزشکی استان افزود: از کشتار دامهایی با نشانههای ظاهری غیر طبیعی، آلودگی انگلهای خارجی و نیز تب دار باید خود داری کرد.
وی گفت: کشتارگاههای دام استان در ایام تاسوعا و عاشورا با رعایت پروتکلهای بهداشتی ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی و ستاد ملی و استانی کرونا فعال بوده و آمادگی لازم برای کشتار دامهای قربانی را دارند.