ایران در المپیاد جهانی مهارت ۲۰۲۲ شانگهای با ۴۲ نماینده شرکت میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، هاشمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دیدار با جمالی پور استاندار
وی افزود: البته در پی رفع موانع حضور در این رشتهها و فراهم سازی زمینه حضور بدون مشکل نمایندگان کشورمان در این رشتهها هستیم.
هاشمی خاطرنشان کرد: نسبت به دوره قبل، در ۳۲ رشته جدید، نمایندگان ایران به مسابقات مهارت اعزام خواهند شد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای با بیان اینکه تلاش میکنیم تا نمایندگان ایران در المپیاد جهانی مهارت ، نتایج خوبی را برای میهن عزیزمان کسب کنند، تصریح کرد: بخش خصوصی از نمایندگان ۹ رشته در این رقابتها حمایت میکند و همچنین در ۱۲ رشته حامیان مالی (اسپانسر) برای پشتیبانی اعلام آمادگی کرده اند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای خاطرنشان کرد: در ادوار گذشته شرکت کنندگان در المپیاد، محدود به کارآموزان فنی و حرفهای بودند، ولی برای دوره پیش رو از ظرفیت دانش آموزان و دانشجویان با همکاری وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم بهرهمند شده ایم.
هاشمی با اشاره به نقش المپیاد جهانی در ترویج و توسعه فرهنگ مهارت در دنیا، گفت: مسابقات جهانی مهارت از چنان اهمیتی برخوردار است که رهبران و روسای جمهور کشورهای میزبان در آن حضور یافته و سخنرانی میکنند.
تقویت مهارت آموزی باید مورد توجه جدی مدیران قرار گیرد
استاندار قزوین نیز گفت: تقویت مهارت آموزی و ترویج فرهنگ مهارت از نیازهای اساسی جامعه ما به شمار میرود و باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.
جمالی پور افزود: باید با استفاده از مهارت آموزی، نیروی انسانی خود را توانمند کنیم و در خدمت رشد و توسعه کشور قرار دهیم.
وی اظهار داشت: به دلیل ضعف در حوزه یادگیری و جدی نگرفتن مهارت هنوز از ظرفیت نیروی انسانی خود برای پیشبرد اهداف اقتصادی آنگونه که شایسته است بهرهمند نشده ایم.
استاندار قزوین با بیان اینکه مهارت آموزی منجر به ارزش آفرینی و سرمایه سازی در جامعه میشود، گفت: زمانی در کسب و کارها و صنوف مختلف به موفقیت دست مییابیم که آموزش و کسب مهارتهای جدید در بین نیروهای انسانی آن مجموعه به طور مستمر در حال به روزرسانی باشد.
جمالی پور خاطرنشان کرد: هر کشوری که در حوزه مهارت آموزی و تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر سرمایه گذاری کرده، به موفقیتهای چشمگیری دست یافته است و این مهم باید مورد توجه دست اندرکاران کشور قرار بگیرد.
وی با اشاره به نقش آموزشهای فنی و حرفهای در تربیت نیروهای ماهر و آماده برای ورود به بازار کار، تاکید کرد: باید حمایتها و پشتیبانیها از سازمان آموزش فنی و حرفهای به جهت ماموریتها و رسالتهای حساسی که دارد افزایش یابد.