۲۶ درصد جمعیت هدف استان همدان و ۸۱ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال همدان علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.
، محمد خزایی سرپرست معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود : بدون در نظر گرفتن آمار شهرستان اسدآباد تاکنون ۳۰۰ هزار نفر دوز اول و ۷۰ هزار نفر دوز دوم واکسن کرونا را در این استان تزریق کردند.
وی افزود: تاکنون ۲۶ درصد جمعیت هدف استان همدان و ۸۱ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال همدان علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.
وی درباره پایگاه خودرویی واکسیناسیون اظهار داشت: در این مرکز میتوان به طور میانگین نسبت به تزریق واکسن کرونا به ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر در روز اقدام کرد.
محمد خزایی اضافه کرد: پایگاه خودرویی واکسیناسیون کرونا با تزریق واکسن به رانندگان تاکسی و سرویس حمل و نقل درون شهری آغاز شد و در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر فعال است.
رییس مرکز بهداشت استان همدان بیان کرد: تیمهای پزشکی نیز در این محل مستقر بوده و پیش از تزریق واکسن اقدام به معاینه اولیه و دریافت شرح حال از افراد کرده و در صورت داشتن سابقه و علائم بیماری این قبیل افراد واکسینه نمیشوند.
سرپرست معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: در حال حاضر به علت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی در یکماه اخیر شمار بیماران کرونایی، بستریهای مثبت و فوتیها رو به افزایش بوده است
وی با بیان اینکه مدلهای اپیدمی گویای این است که شمار متوفیان ناشی از بیماری کرونا در هفتههای آینده به شدت افزایش مییابد و این روند نگران کننده است افزود: با توجه به ازدحام بیمار در بیمارستان ها، دستگاهها امکان و ظرفیت کافی برای تمهید و تجهیز و ایجاد اکسیژن کافی ندارند.
خزائی از مردم خواست تا از حضور در اماکن شلوغ، رستوران ها، فست فودها و دورهمیهای خانوادگی پرهیز کنند و با استفاده از ماسک برای محافظت از خود و رعایت فاصله فیزیکی از بُردن کودکان به اماکن پر تردد پرهیز کنند.
وی ادامه داد: هر چند همدان رکورد تزریق روزانه ۱۵ هزار دوز واکسن را پشت سر گذاشت، اما واکسیناسیون الان کمکی به کنترل پیک کرونا نمیکند چراکه اثر واکسیناسیون بسته به نوع واکسن سه تا چهار ماه دیگر مشخص میشود.